Marti la radio Lynx

Marti am fost la banca, apoi la Cornel (impresar) pentru actiunea caritabila pentru tanarul brasovean. La ora 14,40 eram la MOF sa-i dau banii lui Razvan (tour-managerul TNT). La 15,10 ajungeam la birou la Laurentiu (regizorul nostru) unde am discutat mai mult de o ora amanunte organizatorice cu Teo (asistent productie). Am dat cateva telefoane, la Voltaj, 3 Sud Est, DJ Project, pentru a le povesti despre noua noastra emisiune.

Fergie - BEP

La ora 16,50 am ajuns inapoi la studio, am trimis niste fax-uri, am vorbit la telefon, am trimis niste mail-uri cu raspunsuri la interviuri. Maine ma intalnesc cu cei de la www.musicmall.ro pentru o posibila colaborare cu www.e-ok.ro, sau doar sa-i cunosc :-)

Nu era inca ora 19,00 cand am ajuns la terasa hotelului Parliament unde m-am intalnit cu Ionut Tarcea, director de marketing la RDS Romania. Pe Ionut il stiu de foarte mult timp, de prin 2003 cand puneam bazele MOF Records, si de atunci, ca o superstitie, ii povestesc din cand in cand cum imi merge. Ii duc cate un cd cu noi, cu TNT sau ce productii mai facem, stam putin la povesti, si chiar daca nu le asculta, nici cd-urile nici povestile, macar e un partener simpatic de discutii! Bunul simt, inteligenta si calitatea de “nerd-become-top-management” ma fac sa ma simt apropiat de el… Daca nu ma apucam de muzica acum 10 ani, probabil eram si eu ca el! Adica foooaaarteee bine!:-)

Cu Ionut am povestit despre MOF Records, despre ARTIS, Hi-Q si TNT, despre piraterie si retele de cartier. I-am spus in cateva cuvinte despre noul serviciu www.e-ok.ro si a fost placut impresionat! S-a oferit chiar sa ma ajute in cateva directii! Apoi i-am dezvaluit si urmatorul proiect pentru on-line si nu a mai fost atat de deschis… Desi a promis ca se gandeste, poate e prea repede pentru tara noastra, inca!

La 8 fara 10 seara am ajuns la sediul Radio Lynx unde Bobby ma astepta pentru emisiunea in direct. Am vorbit multe, mi-am adus aminte de matinalul de la Radio21 pe care-l faceam cu Mitzah si Ciprian Dinu, de inceputurile Hi-Q, de copilarie si HC90. I-am spus ce suparare avem noi, artistii romani, cu pirateria pe net. Dar si care cred eu ca este iesirea din impas! Apoi i-am povestit despre serviciul e-OK.ro si despre potentialul lui. La sfarsitul emisiunii am laudat noul meu SAAB rosu, automat, 6 viteze, 150 de cai putere.

SAAB

Dupa emisiune l-am dus pe Bobby acasa, am trecut pe la Staru, apoi am ajuns acasa la mine. Am mai scris doua mail-uri, m-am uitat la un film si m-am culcat.

“London bridge” – Fergie

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Radio, SAAB, e-OK[/tags].