Luni la lupta

Luni am inceput puternic: am intrat in direct la B1TV unde Stefan Gheorghiu, directorul general al CREDIDAM (organizatia de gestiune colectiva a drepturilor de autor pentru artistii interpreti) era intr-o polemica vis-a-vis de legea Drepturilor de Autor, modificarile ei si atentionarile Uniunii Europene. Pe scurt, Romania a modificat legea la presiunea UE ca sa putem incheia sub-capitolul de aderare, ca apoi, smechereste, sa schimbe iar legea… UE s-a prins, desigur, si ne-a atentionat ca umblam cu cioara vopsita :-( Am intervenit si eu in direct si am sustinut pozitia compozitorilor si a artistilor in general!

Ora 12 m-a gasit la Trip Media, firma cu care lucrez la proiectul www.e-OK.ro unde baietii erau in focuri!

TNT

Apoi am fost la studio, la MOF, unde Silviu lucra cu Solo la piese noi, inclusiv noul single TNT. George lucra la un alt material, eu eram stresat de intarzierea lansarii e-OK! Si nici nu a mers stick-ul de wireless. Am avut insa o bucurie prin telefonul lui Tataee (BUG Mafia) care mi-a confirmat implicarea lui DJ Swamp in proiectul e-OK! Super!

Apoi am lucrat vreo 3 ore impreuna cu Silviu la linia melodica a noului single TNT si sunt foarte fericit cu rezultatul! Desi era sa ne batem pe note si pe inflexiuni, pe silabe si pe terte, ca de obicei… Mai avem refrenul si gata!

La ora 17,30 ma intalneam cu PR-ul de la revista “Freestyle” la Restaurantul Newton. Am si mancat de pranz, am povestit, ne-am inteles. La ora 18,30 m-am dus la dentist.

La ora 19,30 terminam si ma intorceam la studio, unde Staru lucra la text cu Solo si solistul noii lui trupe. Intre timp am mai dat cateva email-uri si am vorbit jumatate de ora cu Radu Fornea (K1).

E ora 20,25 si Alex de la Trip Media m-a sunat sa-mi spuna ca au probleme cu player-ul din site, deci lansarea www.e-ok.ro se amana! :-(

Later edit: seara am fost la ziua unei prietene apoi la Bobby (Voltaj). Maine sunt invitat la Radio Lynx, la emisiunea lui Bobby Voicu (cum zice si el pe blog-ul lui la blog.blogoree.ro) de la ora 20,00!
“Eu&Tu” – TNT

[tags]Hi-Q, Music, Romania, BUG Mafia, TNT, e-OK, Blog, Weblog[/tags].