Ce mai citesc, ce mai scriu

Ce mai citesc zilele astea?

Am terminat “Un veac de singuratate”. Am terminat si “The Future of Music” iar acum urmaresc blog-ul unuia dintre autori, Gerd Leonhard. Am inceput sa citesc in paralel “The Long Tail” a lui Chris Anderson si “Bono: in Conversations with Michka Assayas”, aceasta din urma mai mult in masina cand mergem la concerte.

Cartea lui Chris Anderson a fost best seller anul asta, e o teorie economica ce a avut imens succes la americani, si care se leaga foarte strans de viitorul vazut de Gerd Leonhard. Citesc si ma minunez, se face lumina mai mare dupa fiecare pagina citita! Multumesc Bobby pentru sfat! Anca (Lupes) si Radule (Fornea), puneti mana pe cartea asta!

The Long Tail

Mai citesc blog-uri noi, inspirate din blog-ul meu: Radu Fornea (K1) – el lanseaza o interesanta discutie despre radacini si rusinea noastra fata de muzica poporului roman, Dani Alexandrescu (K1) – el lanseaza chiar o sectiune speciala dedicata relatiei lui cu Irene, Mihnea de Vries.

Ce mai scriu?

Pai, scriu un articol lunar despre cate un film pe care l-am vazut in perioada respectiva in revista “FreeStyle” si mai nou scriu despre industrie si istorie muzicala in saptamanalul gratuit “7 Seri”. Plus articolele saptamanale din www.e-OK.ro!

PS: ascultati balada asta TNT, veti fi surprinsi placut…

“Fara tine nu exist” – TNT

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Blog, Weblog, e-OK[/tags].