Miercuri>>>Si telefonul mobil

E a patra zi la rand cand mi se termina bateria la telefon cu cateva ore inainte sa ma culc. Cu alte cuvinte, tehnologia se da batuta programului impus de factorul uman. Cu alte cuvinte, omu’ bate robotu’! Eu asta inteleg…

Dimineata am raspuns la niste mail-uri, am scris un mic text pentru promo, mi-am facut un mic bagaj pentru ziua care ma astepta. La ora 11,45 eram la MAXX unde echipa de la TVR deja ajunsese. Am filmat promo pentru emisiune si am mai fixat cateva detalii.

Apoi am fost la studio unde am lucrat cu Silviu la noul single TNT. Am gasit cateva “fitze” la orchestratie, dar nu am avut inspiratie pentru linia melodica de la refren… George reinstala sistemul in studioul mare iar eu ma agitam ca un Pepsi pe telefoane.

Eu si Staru

La ora 17,30 eram prea obosit ca sa mai fac ceva creativ, asa ca am luat o pauza de masa in fuga, la studio. Cu doua minute inainte de ora 18 eram in fata biroului lui Laurentiu Rusescu (regizorul emisiunii) pentru sedinta de redactie. Aceasta a fost scurta si intensa… Alte telefoane apoi…

Nono (PRO FM) m-a anuntat ca sambata vineri (10x Spirit) ne vedem la concertul Paul Van Dike! Super! Cine mai vine?

La ora 19,30 am fugit la studio sa trimit piesa trupei noi care vine in prima emisiune. Apoi m-am intalnit cu Anca Lupes (logodnica lui Zoli de la SISTEM, impresar, parte din proiectele www.StarManagement.ro, www.AcademiaDeShowbiz.ro, www.ImpresarOnline.ro) la restaurant. A fost o discutie foarte buna si foarte productiva, mai ales ca telefonul meu era pe “silent”, la incarcat in bar.

I-am povestit de ARTIS si m-a felicitat ca am reusit sa adun studiourile muzicale intr-o organizatei, ea incercand fara succes sa coaguleze impresarii muzicali.
I-am spus despre noua noastra emisiune TV care incearca sa dea un plus de valoare muzicii romanesti si astfel sa ridice calitatea show-biz-ului nostru. A fost foarte impresionata, ne tine pumnii si cu siguranta va fi si ea invitata!
Am povestit despre viitorul muzicii romanesti, despre internet, revenirea rock-ului pe plan modial, despre casele de discuri si lipsa noilor proiecte! Mi-a povestit despre cele doua turnee ale SISTEM de anul asta, cu European Drinks si Alexandrion. Aici am plans un pic… :-)

Gandim la fel in multe privinte, citim amandoi aceleasi carti (“Masinaria Rock’n’Roll” – Norman Spinrad si “The future of music” – Gerd Leonhard printre altele) si visam amandoi la un viitor luminos in muzica romaneasca…

Voi la ce visati?

Later edit: la petrecerea de miercuri seara au venit si baietii de la SISTEM cu Anca Lupes, plus Funky DJ’s!

“Money Maker” – Ludacris feat. Pharrel Williams

[tags]Hi-Q, Music, Romania, ARTIS, SISTEM[/tags].