Primul articol pe e-OK.ro

In fiecare luni voi scrie pentru serviciul e-OK.ro alaturi de alti colegi din industria muzicala. Iata aici primul articol:

Colegi artisti,

Am emotii, ca la orice inceput de drum, ca la orice urcare in scena, ca la orice start de emisiune! Am emotii pentru ca pun suflet si cred cu toata puterea in ceea ce fac! Si cred cu toata puterea ca noul nostru proiect comun va fi un succes!

E-OK s-a nascut din dorinta mea de a intoarce ceva celor care m-au impins, an de an, mai sus, spre mai bine, spre un viitor pe care abia aveam curaj sa-l visez! Pentru ca si eu, ca si miile de artisti care vor veni pe acest site, am plecat din provincie, am muncit ani de zile fara sa am succes, am trimis zeci de demo-uri la casele de discuri, am cheltuit mica alocatie de elev pentru a plati orele de studio. Stiu cat de greu este si vreau, dupa 10 ani de cand am pornit la drum cu Hi-Q, sa ma implic acolo unde altii nu o fac!

In fiecare zi voi fi cu ochii pe artistii noi, voi ajuta la cresterea comunitatii on-line, voi raspunde intrebarilor voastre! Voi cauta sa adun cat mai multi compozitori experimentati, cat mai multi oameni din show-biz, cat mai multe radiouri comerciale care cu experienta si puterea lor sa ajute la promovarea, dezvoltarea si aducerea la lumina a proiectelor de calitate de aici!

Iar in fiecare luni voi avea un articol intitulat “Show Biz” in care vom discuta impreuna despre compozitie muzicala, managementul unei trupe, termeni ai industriei muzicale, studiouri muzicale, radiouri si televiziuni. Voi face putina teorie din ce am invatat in 10 ani, din cartile pe care le-am citit, din sfaturile pe care eu insumi le-am primit. Sper ca articolele mele sa va fie de ajutor!

Reveniti in fiecare luni pe e-OK pentru articolul de “Show Biz” si fiti curajosi: completati-ma, contraziceti-ma, intrebati-ma!

“Thriller” – Michael Jackson

[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-OK[/tags].