Vineri>>>Tudor Giurgiu, XBOX si Paul Van Dyk

Vineri am inceput de dimineata cu nebunia… La ora 9,30 eram la TVR cu Mitzah sa promovam emisiunea noastra de duminica la Catalin Maruta. Nu am stat mult, am zis ce am avut de zi, am explicat in cateva cuvinte (mai mult Mitzah decat mine) si am fugit. Dar fuga ne-a fost oprita de vederea promo-ului nostru, care era horrooooor! Cea care a montat promo-ul nu a inteles ca este o emisiune serioasa, un talk-show, a crezut ca este o emisiune de divertisment si a stricat toata filmarea! Eram plini de nervi asa ca am facut rost repede de echipa si am filmat alt promo, in curtea Televiziunii, dintr-o bucata. Mi-a placut ideea lui Mitzah: “O emisiune serioasa despre oamenii seriosi din industria muzicala”. Scurt si la obiect!

Dupa 12 am plecat la contabila MOF Records iar Mitzah a ramas sa supervizeze montajul la promo, pentru a nu avea surprize iar! Apropo de surprize, Tudor Giurgiu (presedintele director general al Televiziunii Romane) a tunat si a fulgerat in TVR dupa ce a vazut primul promo!

Tudor Giurgiu

La 12,30 fix am luat invitatiile pentru Paul Van Dyk si apoi m-am dus la Marian (Evolution) sa ma tunda. Dupa am fost la studio unde Silviu termina piesa Fair Play, trupa noua pe care am gasit-o pentru prima emisiune de duminica. Dupa ora 19 am stat putin cu Staru sa finalizam podcastul pentru ziua de sambata la e-OK.ro, care e ziua de FUN a lui! E vorba despre Paris Hilton si Ana Copos, despre Fizz, Ana Lesko si Delia, e umor!

Seara, dupa ora 10, m-am vazut cu Razvan sa-i dau banii pentru sculele pe care trebuie sa le cumpere pentru TNT si Hi-Q. Apoi m-am dus acasa unde se dezlantuise iadul: fratii mei mai mici plus Staru si Manutza, un prieten de la Brasov, toti 4 jucau fotbal la XBOX, si era o galagie, si tipete, si sticle de cola aruncate peste tot! Super atmosfera!… :-(

La ora 1 noaptea ajungeam la Sala Polivalenta pentru Paul Van Dyk.

“The other side” – Paul Van Dyk

[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-OK, MOF Records, Paul Van Dyk[/tags].