Duminica>>>Emisiunea “Ce bine e!” – 1

Duminica am inceput noua emisiune “Ce bine e!” la TVR2, in direct de la ora 13.

Emisiunea 1

Sambata am terminat un text nou la MOF Records, apoi la ora 17 ne-am dus la Buftea unde Nico filma la noul serial “Om sarac, om bogat” (am aflat ca va intra pe PRO TV din 1 noiembrie), la 18,30 plecam spre Moldova. Am cantat si am fugit inapoi, in total vreo 800 de kilometri. La ora 4 ma culcam… Dimineata la ora 10,30 eram la clubul Maxx pentru pregatirile emisiunii, la ora 14,30 am fugit la un mini-concert la ziua fiicei unui prieten, ca apoi sa plecam iar spre Moldova, alte 350 de km dus, 350 km intors. Duminica noaptea la 4 eram din nou in Bucuresti.

Cum a fost emisiunea? Avand in vedere ca a fost prima, eu i-as da nota 7. A fost bine pentru ca profesionistii invitati au spus lucrurilor pe nume si au facut-o foarte serios, a fost bine pentru ca Fair Play sunt simpatici, talentati si piesa a iesit bine dupe “tunning-ul” de la MOF. A fost mai putin bine ca timpul a fost scurt si parca mai aveam de spus multe lucruri, sonorizarea nu a fost perfecta, lumina nu a fost extraordinara. Dar lucrurile se vor rezolva pe parcurs!

Saptamana asta ma straduiesc sa fac rost de emisiunea inregistrata pentru a o pune pe www.hi-q.ro sa o vada si cei care au pierdut-o, vizitatori ai site-ului, colegi din industria muzicala sau artisti aflati la inceput.

Cine a vazut emisiunea? Cum a fost?

Later Edit: Fr3ky a gasit inregistrarea emisiunii de pe TVRi, iata: http://www.tvr.ro/webcast/inregistrari.php#6

Later Edit 2: Anca Lupes (www.StarManagement.ro) mi-a trimis un e-mail foarte lung si foarte bine argumentat cu observatiile ei despre emisiune! Multumesc inca o data Anca!
“Te plac (2000)” – 3 Sud Est

[tags]Hi-Q, Music, Romania, 3SE[/tags].