Luni>>>Anca Florescu (ex-Laguna)

Luni am stat aproape toata ziua la studio si am “bagat” din greu. Dimineata m-am uitat la reluarea emisiunii “Ce bine e!” pe TVR2, de la ora 11,30. Mi-am notat observatiile mele si am citit mail-uri.

Dupa ora 13 au inceput telefoanul sa sune, iar eu, ca sa ma razbun pe el am sunat si mai mult, la randul meu! :-) La ElanDent, la dentist am ajuns la ora 14. Acolo, surpriza!, era si Razvan Varabiescu, pe care de mult caut sa-l cunosc! Am stat putin de vorba despre ce face el la Media Direction, despre publicitate si despre noua lui initiativa cu blog-urile.

Pe la 4 dupa-amiaza am ajuns la MOF Records unde am lucrat cu Silviu la piesa pentru trupa noua de duminica viitoare, trupa Hot Ice. Ei sunt dansatori foarte buni si ne-am hotarat ca plusul de valoare pe care sa-l dea emisiunea noastra sa fie o piesa pe care sa si interpreteze vocal.

Anca Florescu - Maxim.ro

Anca Florescu (ex-Laguna) a venit pe la 4,30 cu un nou text la melodia compusa de Silviu, de data asta in engleza. Ne-am uitat putin peste el, l-am modificat putin si am hotarat toti ca in engleza suna mult mai bine decat textul original in romana! Apoi Anca si Silviu s-au dus in studioul mare sa inregistreze piesa. Intre timp eu am scris articolul de saptamana asta de pe www.e-OK.ro si am inceput articolul pentru revista “7Seri” – Pharrell Williams.

La ora 7 am luat cina cu Bobby (Voltaj) care-mi povestea de succesul impresionant pe care il are turneul “Revelator” in tara. Cu Staru care ne-a povestit despre ce o sa faca podcast-ul de sambata asta de pe e-OK.ro – va fi fooooarteee tare! Si Mitzah care era pe telefoane si care se tot gandea ce sa faca de ziua lui!

Dupa cina au venit cei de la Hot Ice (trupa noua descoperita de noi pentru emisiunea de saptamana asta) sa-i ascultam daca au voce, ureche muzicala, ritm… Cum a fost veti vedea duminica la ora 13 in direct pe TVR2 :-)

Apoi ne-am impartit in doua echipe: Silviu si Anca Florescu inregistrau voci in continuare, eu si Staru ne-am chinuit la un text inceput de mine si distrus/salvat de el! Era trecut de 1 noaptea cand am terminat textul, Silviu a tras ghidul si am trimis piesa pe mail!

Foarte aglomerat sunt…

“Kom Igen” – Outlandish

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records, TVR, Voltaj, e-OK[/tags].