Marti>>>Ziua lui Mitzah

“Astazi e ziuuaaaa taaaa, zi frumooaaasaaa ca tiiineeee!” zice o piesa preferata de-a lui Mitzah! Si bine zice, pentru ca ziua de 3 octombrie 2006 a fost chiar frumoasa. Calduroasa chiar! La Multi Ani, Mitzah!

Mihai Sturzu

La pranz eram la ElanDent la dentist, de acolo am fugit la sedinta de redactie la regizorul emisiunii. Acolo am discutat modificarile pe care le vom face din a doua editie “Ce bine e!”, invitati, desfasuratorul emisiunii, sarcinile fiecaruia. Dupa ora 18 am ajuns la studio unde am lucrat cu Silviu si Staru la piesa propusa pentru trupa noua de duminica asta, Hot Ice. Cei 3 baieti si o fata sunt foarte buni dansatori dar nu au cantat niciodata! Zilele acestea vom incerca sa le deschidem apetitul si pentru interpretarea vocala, mai stii? Asa au inceput si AnimalX si SIMPLU!

Toata gasca de prieteni ai lui Mitzah ne organizasem sa-i facem petrecere surpriza la piscina unde el incercase sa faca petrecerea de ziua lui, dar nu reusise! Chiar si prietenii de la Brasov, pe care el credea ca sunt ocupati si imprastiati prin tara, erau la piscina pe la 8,30 seara! Toti eram in piscina, asteptand ca el sa vina acolo. A fost foarte fericit sa ne vada pe toti adunati acolo si ne-am balacit putin, inclusiv in jacuzzi! Dupa piscina ne-a invitat la un restaurant chinezesc unde am facut o masa mare, cu Staru, Nico, Bobby (Voltaj) si prietenul lui din L.A., gasca de prieteni de la Brasov, DJ Iulian (Morandi), cele doua fete “organizatoarele” surprizei, eu si fratii mei. A fost super, am povestit, am zis glume, ne-am amintit de vremuri…

Era trecut de ora 1 noaptea cand am plecat de la restaurant.

Later edit: Alex era chiar acolo la piscina cand s-a intamplat surpriza! Ce coincidenta!
“Astazi” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Bucuresti, Brasov[/tags].