Miercuri>>>Prima trupa a fost semnata de Dan Popi!

Petrecerea din seara asta din Twice a fost, fara indoiala, cea mai tare petrecere de anul acesta! Plin de studenti intorsi din vacanta si pusi pe distractie, “boboace” care acum descopereau nebunia dezlantuita de gasca nebuna in frunte cu DJ Star!

Dimineata la 11 eram la Trip Media unde fixam cateva lucruri legate de continutul e-OK.ro, apoi am fost sa-mi iau un tricou nou. Si atat de tare mi-au placut noile haine incat mi-am luat doua perechi de bluejeans, o camasa si un sacou! Si mai era o geaca foooarte tare pe care cred ca o sa mi-o iau pana la urma… “Inarmat” cu haine noi am trecut pe la MOF sa-mi iau laptopul si am fugit la Cat Music unde aveam intalnire cu Dan Popi (directorul casei de discuri).

www.muzweek.net

Si acum surpriza!! Dan Popi a fost placut impresionat de trupa Fair Play gasita de noi si adusa in prima editie a emisiunii, atat de impresionat incat astazi i-a semnat! Iata ca emisiunea noastra isi atinge si scopul: descoperirea unor trupe noi si oferirea de oportunitati pentru ele! Sunt mandru de noi!

Dupa ce s-a semnat contractul cu Fair Play am avut timp cateva minute sa discutam despre proiectul Hi-Q din iarna, despre promovarea single-ului actual si despre urmatorul single TNT. Cand i-am spus ca va trebui din nou sa faca documentatie pentru un nou cover, s-a luat cu mainele de cap! Dar i-am promis ca va fi bine… :-)

De la ora 15,30 am fost la TVR si am facut o sedinta foto pentru promovarea emisiunii “Ce bine e!”.

Intre timp la MOF Records restul echipei de filmare, trupa Hot Ice (debutantii de duminica asta din emisiune), Silviu si Staru inregistrau. Eu am ajuns cand plecase echipa de filmare si inregistrarile de voci continuau. Dupa ce s-a terminat cu Hot Ice a intrat Anca Florescu in studio.

Seara am fost in Twice unde era deja plin de la 11,30 ca dupa ora 12 sa mai fie loc liber doar pe terasa… Barurile erau pline de fete!

Later edit: Novo comenteaza emisiunea “Ce bine e!” si are cateva observatii pertinente.

Later edit2: Mihai Popa imi citeste blog-ul si ii place. Multumesc!

Later edit3: Ady ne anunta ca piesa “Lose your love” a trupei Fair Play o gasiti pe www.e-OK.ro
“40 KM/H” – BUG Mafia[tags]Hi-Q, Music, Romania, Dan Popi, MOF Records, Twice[/tags].