Hi-Q ofera ‘SUCCES MONEY-BACK GUARANTEE’!

Comunicat de presa:

Din octombrie, Hi-Q propune o premiera pentru show-biz-ul romanesc: prima trupa care acorda organizatorului concertului garantia succesului! Incepand cu 1 Octombrie 2006, Hi-Q acorda SUCCES MONEY-BACK GUARANTEE !

Hi-Q

De-a lungul timpului, trupa Hi-Q a incercat, si iata ca a reusit, sa implementeze cu succes in industria muzicala principii solide ale seriozitatii si respectului atat pentru profesie cat si pentru parteneri si public. Este deja un lucru de notorietate faptul ca Hi-Q nu intarzie la concerte, nu confirma date pentru a le infirma ulterior si nu are niciodata “probleme tehnice”.
Imbinand in fiecare an succesul de radio si de discoteca al pieselor, cu emisiuni proprii la TV, dar mai ales cu consistenta si explozia concertelor live, Hi-Q reprezinta acum varful de performanta artistica al segmentului pop-dance din Romania.

Si in acest an, suntem mandri de reusitele noastre. “Razna” si “Ce bine e !” sunt piese cantate in sute de concerte, iar toamna ne aduce noi confirmari ale complexitatii valorilor Hi-Q: Nicoleta este protagonista noului serial de la PRO TV – “Om sarac, om bogat”, iar Mihai si Florin prezinta din 1 Octombrie o noua emisiune la TVR 2 – “Ce bine e !”, o emisiune serioasa despre oamenii seriosi din industria muzicala.

Din octombrie, trupa propune o premiera pentru show-biz-ul romanesc: Hi-Q este prima trupa care acorda organizatorului garantia succesului! Incepand cu 1 Octombrie 2006, Hi-Q acorda SUCCES MONEY-BACK GUARANTEE ! Cu alte cuvinte, daca publicul nu canta alaturi de interpreti, Hi-Q va returna organizatorului onorariul respectivului concert ! Aceasta garantie a succesului va fi stipulata chiar in contractele pentru prestatiile live ale trupei. Pentru ca Hi-Q crede cu tarie ca industria muzicala va progresa doar daca vom cultiva impreuna valori etice si morale demne de profesionisti ai acestui business.

Cu o istorie de peste 10 ani, zeci de hituri si cea mai buna aparitie live din segmentul pop-dance, Hi-Q confirma acum public respectul pentru agentiile cu care lucreaza, clienti si public..