Ce mai vorbeste blogosfera

Zoso si Orlando vorbesc de vestea ca Google cumpara YouTube. Eu auzisem ca Warner Music va difuza si licentia muzica detinuta de ei prin YouTube, asta mi se pare o stire mare! Televiziune on-line si on-demand, viitorul este astazi, prieteni!

Si tot Orlando ne spune ca publicitatea on-line din primul semestru in UK a trecut de 1 miliard lire! Sterline…

Alex Revenco, poate singurul jurnalist de muzica serios din Romania, ia pozitie la o noua lege impotriva rock-ului! Duh… In ce secol traim? Impotriva rock-ului?… WTF?

Andressa face un ghid pentru cei care vor sa o viziteze in Polonia! Dulce idee. Manafu are experiente neplacute cu cardul in Romania, mare nouate :-( iar inainte de asta lanseaza o discutie interesanta despre “Unde (mai) gasesti oameni buni?”. Eugen si Tudor continua seria deliranta de web-comics “Fredo and Pidjin”, iar doar Eugen publica saptamanal in Metropotam seria “Mitomania” despre care v-am mai spus.
Radu Ionescu si gasca lui de oameni talentati au re-lansat Podio.ro, un site de podcast-uri. Check it out!

Razvan Varabiescu insista cu initiativa lui Blogvertising la care s-a raliat toata crema blogosferei multa lume buna (peste 100 de blog-uri), inclusiv, cu voia Dvoastra, si eu! Voi ce credeti: o sa aiba Razvan succes?

“Doua maini” – Bosquito

[tags]Hi-Q, Music, Romania, blog, weblog, YouTube[/tags].