Duminica>>>Emisiunea “Ce bine e!” – 2

Emisiunea de pe 8 octombrie a fost mai buna deca prima, dar inca nu e perfect! Invitatii au fost: Hot Ice (trupa de dansatori din Bucuresti), AnimalX, Dorian Enache (manager), Alexandru Macavei (director general Radio21), George Serban (stilist, MTV Romania).

Sambata pe 7 octombrie am avut un tur de forta cu 3 concerte: Bucuresti, Bacau si Iasi (discoteca Rosu&Negru), asa ca am ajuns in Bucuresti la 7 dimineata, rupti. Nico si mai obosita, pentru ca la Bacau am calcat-o pe picior la ultima piesa din concert si a trebuit sa o caram pe brate la masina, si apoi la spitalul de urgenta din Iasi! Pe drum a stat cu piciorul pe sus, bandajata de Mitzah cu gheata si fase elastice, iar la Iasi doctorii au fost foarte draguti! Dupa spital am fugit la Rosu&Negru unde am inceput recitalul pe la ora 2, cu Nico pe masa de DJ…

A doua zi de dimineata eram surprinzator de lucid dupa 3 ore de somn, iar emisiunea a fost mai inchegata decat prima! Dorian Enache, poate cel mai bun manager de artisti din Romania, a pus problema foarte bine si a vorbit mai mult timp datorita noului desfasurator al emisiunii. Alexandru Macavei a subliniat necesitatea ca artistii sa aiba o echipa de profesionisti in spate care sa le puna in valoare talentul si melodiile. Iar Serban (Hiena) a fost foarte sincer!

Apropo: AnimalX au debutat acum 6 ani tot la noi in emisiune, la “Totul va fi bine” de la Costinesti!

Trupa noua, Hot Ice, au facut o impresie buna, mai ales datorita prezentei scenice.

Voi ati vazut emisiunea? Cum a fost? Cum e Hot Ice?

Later edit: Inregistrarea emisiunii in format Flash si RealPlayer aici!
“N-am crezut” – AnimalX

[tags]Hi-Q, Music, Romania, AnimalX[/tags].