Luni>>>Azi am fost profesor

Luni, o noua saptamana. Dimineata am fost la banca, apoi la studio pentru niste documente. La ora 14 eram la liceul George Cosbuc, pentru filmarea B1TV. La ora 16 eram la dentist, la ElanDent. Scapam in 35 de minute si plecam inapoi la studio unde Staru filma cu Anya, artista noua pe care o vom prezenta in emisiunea de duminica. Am lucrat la studio, am vorbit cu Alex Revenco (jurnalist, critic muzical) care a confirmat prezenta lui in emisiune! Am terminat un remix la Romzil, proiectul care va fi lansat intai in Grecia, si apoi la noi… daca cineva mai are curaj sa investeasca intr-un album “Cafe del Mar” romanesc, adanc influentat de jazz si muzica sud-americana!

Dar va ziceam de filmarea pentru B1TV! Am mers la liceul “George Cosbuc” si am suplinit-o pe Dna Manea, profesoara de Tehnologie a Informatiei, pentru o ora cu clasa a 9-a! Ideea emisiunii este ca vedetele sa fie puse in situatii in care s-ar afla daca nu ar fi fost vedete… Mitzah a filmat acum doua saptamani, facand interviuri pe strada (are licenta in jurnalism), eu am filmat predand informatica! A fost amuzant, scoala nu mai este “cum era pe vremea mea”, profii sunt tineri si haiosi, copiii sunt relaxati, au programe extra-scolare de tot felul, au paza, au organizare, au consiliul elevilor! Intr-o ora am citit catalogul pentru a-i cunoaste pe liceeni, i-am ascultat din materie si am predat. Nu era greu, erau la inceput in materie si erau mai mult lucruri generale. Apoi am stat de vorba, le-am povestit de viitorul mediilor de stocare, despre cum era liceul meu, despre cum nu poti copia decat daca vrea proful :-) A fost o experienta foarte interesanta, abia astept sa vad emisiunea!

Azi am ascultat alte cateva zeci de demo-uri de pe e-OK.ro, astept sa aud ceva care sa-mi placa cu adevarat!

Seara am fost la fotbal cu baietii, apoi la film. Am vazut “Diavolul se imbraca de la Prada”, film despre care voi vorbi in urmatorul meu articol din revista “Freestyle”.

Noaptea… noaptea e acum, scriu blog si ma gandesc la ziua de maine! Tu la ce te gandesti?

Later edit: Sabina si Andrei Rosca au fost si ei la “George Cosbuc”!

Later edit2: Si (vestita) Andressa a facut “Cosbuc”! Ca sa vezi, numai lume buna aici!:-)

“Where the Streets Have no Name” – U2

[tags]Hi-Q, Music, Romania, liceu, fotbal[/tags].