Al 3-lea articol pe e-OK.ro

Articolele vechi: ART1, ART2.

Mituri si prejudecati – partea 2

Alt mit: “Eu sunt talentat dar tata nu e bogat, si nu am bani, daca as avea…”

Hai sa fie clar din start: nici un artist pe care tu il admiri nu a mostenit o avere si cu ajutorul ei a ajuns in inima ta! Toti au pornit de jos si au muncit pentru ceea ce au obtinut! Asa incat mitul ca banii aduc fericirea este evident, gresit.

E adevarat ca sunt exemple de proiecte care au fost “bagate pe gat” cu ajutorul banilor prin campanii de presa, clipuri scumpe la televizor, lansari explozive, dar toate, absolut toate au dat gres! Da, au aparut in emisiuni TV, s-a discutat despre ei, au aparut in ziare… Dar nu au cucerit topurile, nu au avut succes si nu au castigat fani! Au capatat cel mult zambete compatimitoare si au deschis discutii care nu au facut cinste muzicii romanesti. Unde sunt ei acum?… In uitare.De asemenea, nu trebuie sa credeti ca banii nu au nici un rol! Dimpotriva, o suma importanta face parte din circuitul firesc al unei trupe din faza de vis pana in topuri! Dar banii nu sunt decat o veriga (necesara) intr-un lant care incepe cu talentul, continua cu munca, si se termina dupa mult timp si multe eforturi cu succesul! Nu vreau sa va faceti iluzii ca o melodie buna va rupe Europa in doua fara nici o investitie financiara! Dar banii vor veni cand ii meritati… Nu inainte!

In incheiere, hai sa-ti spun inca ceva: tatal lui Michael Jackson era un biet fierar fara posibilitati financiare, dar asta nu l-a impiedicat pe micul Michael sa castige primele trei discuri de platina cu The Jackson pana la varsta de 10 ani!

“Ben – 1972” – Michael Jackson[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-OK[/tags]

.