Miercuri>>>E nebunie!

Nu stiu exact care e faza, probabil noi trei (eu, Mitzah si DJ Star) suntem norocosi, dar petrecerile acestea de miercuri seara din Twice sunt explozive! Prea tari!! De aproape 4 ani, sapatamana de saptamana, (aproape) fara exceptie, studentii din Bucuresti (si nu numai) se aduna miercuri pentru o portie de week-end in mijlocul saptamanii! Aseara a fost nebunie!

Dimineata m-am dus la sectia de politie sa declar geamul spart al masinii fratelui meu… Surprinzator, a mers repede, poate si pentru ca era dimineata. Apoi am fost la studio, am trimis niste faxuri si niste mail-uri, dupa care am fost la notar iar fratele meu s-a dus la firma de asigurari.

Dupa ora 17 ne-am apucat de inregistrat ghiduri vocale pentru proiectul Hi-Q din iarna, iar inainte, vreo 3 ore, am lucrat la remixul Hi-Q al noului single Voltaj “Stiu”. Se prefigureaza interesant! Si, oricum, suna promitator: “Stiu (Hi-Q Remix)” – Voltaj :-)

Seara am asteptat-o pe Delia la MOF Records dar nu a mai putut veni, asa ca m-am dus acasa. Am vazut un film pe HBO la care am adormit. Iar la 11,30 eram in Twice! Yo yo yoooo!!

Later edit: Radu Ionescu vrea sa faca podcast-urile de pe Podio.ro intr-o maniera mai profesionista. I-am oferit studioul MOF Records, unde deja facem podcast-ul de umor al lui Staru de pe www.e-OK.ro!
“Si ce?” – Voltaj

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Twice, Voltaj, MOF Records[/tags].