Sambata>>>Am terminat noul single TNT

Da, e oficial! Am terminat de compus noul single TNT! Aceeasi echipa ca la ultimele hit-uri Hi-Q si TNT: Silviu Paduraru, Staru si cu mine! Astazi am terminat si textul, dupa o saptamana in care am “atacat” problema din toate unghiurile, incercand toate variantele pentru a pune in cea mai buna lumina linia melodica!

Dimineata am ajuns la studio, am inregistrat cu Nico pentru albumul Hi-Q din iarna. Apoi am inregistrat si eu o piesa. Pe la ora 19 a ajuns si Staru la MOF si i-am aratat schimbarile mele la textul TNT, a acceptat cateva, a schimbat altele, si asa am terminat in sfarsit textul! Maine Silviu o sa inregistreze ghidul vocal cu text si ne apucam de tras cu fetele! Abia astept!

TNT - coperta album 2005

Am profitat de cateva momente libere si am inceput urmatorul articol din “7 Seri”, al 4-lea (primele 3 aici). Voi vorbi in continuare de producatorii muzicali, cei care sunt mai mult decat simpli compozitori si textieri, sunt ingineri de sunet, manageri de proiect si formatori de proiecte muzicale! Subiectul va fi Max Martin. Apropo: numar pe degetele de la o mana producatorii muzicali de valoare din Romania, din pacate! Avem cantareti destui, avem oameni talentati destui, avem case de discuri, radiouri, televiziuni muzicale, avem public, avem chiar si bani… Insa nu avem destui oameni care sa gandeasca un proiect cap-coada, din punct de vedere muzical, sa-i dea o identitate si o unitate, o imagine muzicala clara, un drum unic! Despre asta voi mai vorbi aici pe blog si in articolele de pe www.e-OK.ro .

Dupa studio m-am dus sa iau hainele pentru emisiunea de maine si apoi la un restaurant indian pentru o cina de afaceri cu Dorian Enache si Cristi Ochiu. Acolo, povesti, amintiri, brain-storming, planuri si o mancare delicioasa!

Seara am ajuns dupa miezul noptii, m-am uitat la un film si m-am culcat!

Maine avem emisiune!

“Cool Down the Pace” – Mattafix

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records, TNT[/tags].