Duminica>>>Emisiunea “Ce bine e!” – 3

A fost duminica, 15 octombrie, a fost si emisiunea numarul 3. Cea mai buna de pana acum! Am fost odihniti, invitatii (Radu Groza – manager Stefan Banica Jr., Heaven, Anna Lesko, Nicola, si stilistul Ciprian Sipos) au fost pe subiect, Delia simpatica iar artistul gasit de noi – de viitor!

Anya este o cantareata din Sibiu pe care am vazut-o cantand intr-un concert in deschiderea noastra si am fost impresionati placut de prezenta ei scenica, de telegenia ei, de vocea foarte buna! Piesele, in schimb, erau groaznice… Asa incat am simtit ca asta e locul unde trebuie sa lucram, sa-i dam un plus de valoare! Si eu cred ca am reusit, Silviu Paduraru si Staru au compus o piesa foarte buna, cu personalitate, care pune in evidenta vocea ei!

Delia ROL.ro

Ce s-a mai spus in emisiune… Radu Groza a insistat pe doua lucruri: (1) artistul trebuie sa aiba talent, sa fie pasionat de ce face si sa munceasca si (2) artistul trebuie sa aiba o echipa de profesionisti care sa se ocupe serios de cariera lui. Stilistul Ciprian Sipos a atras atentia ca “prea dezbracat” nu inseamna “mai bine”, dimpotriva. Delia a sfatuit-o pe Anya sa fie ea insasi in tot ce face, sa fie pregatita sa munceasca si sa nu aiba viata personala prea multa, sa-si gaseasca profesionisti care sa o puna in valoare.

Suntem multumiti de emisiune si bucuria noastra cea mai mare ar fi ca Anya sa-si gaseasca drumul spre succes. Acum are tot ce are nevoie: talent, prezenta scenica, melodie buna, legaturi in industria muzicala, sansa sa fie vazuta de o tara intreaga! Ii mai trebuie seriozitate si putin noroc :-)

Voi ati vazut emisiunea? Observatii, laude, critici?

Later edit: Am adaugat 2 pagini blog-ului: “Ce bine e!” si Articole, unde voi aduna post-urile legate de emisiune respectiv articolele mele. Pentru o mai buna organizare, pana si eu le cautam:-)

“As putea sa fiu orice” – Anya

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].