Duminica>>>Emisiunea “Ce bine e!” – 4

Duminica asta Mitzah a prezentat singur emisiunea, eu abia venisem de la spital unde mi s-au confirmat banuielile ca nu pot vorbi si nu se poate face nimic, repede.

In emisiune au fost invitati ACTIV, Liviu Hodor (Radio Deea), Grig Serban (A&R Media Pro Music, DJ Pro FM), Razvan Marc (International Manager Cat Music), VJ TOM. Trupa propusa de noi de pe www.e-OK.ro a fost Sekret, doi baieti din Ploiesti, compozitori si orchestratori, cu o muzica electro/pop cu influente declarate din Depeche Mode.

Emisiunea a fost foarte dinamica, echipa de profesionisti a fost foarte receptiva si la obiect, s-au spus lucruri interesante. Am aflat chiar si lucruri in premiera de la Razvan Marc care ne-a dezvaluit in direct ca Blondy a fost semnat cu un label european! Wow!

O telespectatoare foarte pertinenta a pus mai multe intrebari dintre care amintesc “Cum se castiga din vazarile de discuri?” si “De ce nu exportam muzica etno romaneasca, mai ales in contextul actual al modei etno mondiale?”. ACTIV au raspuns ca banii din discuri sunt pe ultimul loc ca importanta, cel mai mult se castiga din concerte, iar Razvan Marc a raspuns sincer ca prelucrarile etno-dance actuale nu le-a putut vinde afara, si ca o sa incerce cu muzica originala populara romaneasca.

Revenind la trupa Sekret, profesionistii au observat ca piesa e buna si ca se inscrie intr-un trend actual. Dar mai e mult pana la succes, pentru ca ei trebuie sa fie mai buni decat trupele cu nume mare din muzica pentru a convinte, cum bine a zis Liviu Hodor.

Emisiunea va fi pe net la aceeasi locatie, neaparat uitati-va la ea, a fost cea mai buna de pana acum: http://www.tvr.ro/webcast/emisiuni.php

“Touch My Body” – Sekret

[tags]Hi-Q, Music, Romania, ACTIV, Sekret, TVR2[/tags].