Joi>>>Noul single TNT

TNT este trupa de fete descoperita, formata si lansata de MOF Records in anul 2002. Este cel de-al doilea proiect produs la casa noastra de productie, dupa UNU’. Cele doua trupe au avut succes din primul moment, TNT luand premiul pentru cel mai bun debut la Premiile Atomic 2003, iar UNU’ castigand premiul pentru cea mai buna trupa nou la Premiile MTV 2003! Trupa TNT a revenit in anul 2005 cu un nou album de pe care am extras doua single-uri “Eu&Tu” si “Strada mea”, acesta din urma fiind unul dintre hit-urile verii 2006.

Astazi am inceput inregistrarile la noul single… Nu ne-am hotarat inca la nume, dar va spun cand totul e sigur! Echipa de compozitori este aceeasi ca la hit-urile “Strada mea” TNT si “Razna” Hi-Q: Silviu Paduraru, Staru si cu mine.

Joi am inceput ziua cu filmarea trupei Sekret (artistii propusi de noi pentru emisiune de duminica asta) in studioul ACTIV. Daca tot eram la Radio21, am aranjat si programarea spot-urilor de promovare ale emisiunii. Apoi m-am dus la studio unde Silviu ma astepta sa-mi arate negativul refacut Sekret. Wow! Diferenta era ca de la cer la pamant, desi nici piesa originala nu era rea… Dar cum se simte mana specialistului si studioul profi!

ACTIV - MonitorulExpres.ro

De la ora 18 Silviu a intrat cu TNT-ul la inregistrat voci, eu ii supervizam si mai spuneam din cand in cand ce-mi place si ce nu. Intre timp discutam cu cei doi de la Sekret, programam ore de studio, raspundeam la intrebarile lor. Baietii aveau aceeasi atitudine ca toti cei care au venit la emisiune: mirati ca in sfarsit cineva din exclusiva lume a industriei muzicale de top ii asculta, le da sfaturi, vrea sa construiasca ceva in loc sa critice si sa judece!

Seara m-am uitat la meci cu Mitzah si am mai vorbit, el m-a tinut la curent cu managementul Hi-Q, TNT si al emisiunii, eu i-am mai povestit de productiile audio de la MOF Records si noile provocari.

“Eu&Tu” – TNT

[tags]Hi-Q, Music, Romania, TNT, MOF Records[/tags].