Miercuri>>>S-a luat curentul!

Miercuri seara la petrecerea din Twice s-a luat curentul! Prima data doar pentru o clipa, lumea statea si astepta ca muzica sa re-porneasca. Dar dupa 10 minute s-a luat de tot si am ramas cu totii pe intuneric. Oamenii au fost din nou rabdatori, se vorbea, se radea, se comenta, s-a cantat in cor imnul Stelei…

Ziua a inceput repede, de la ora 10 dimineata eram la MOF Records sa inregistram un acordeon pentru proiectul Hi-Q din iarna. Interesanta experienta! Apoi am intrat iar pe telefoane cu (potentialii) invitati la emisiune de duminica asta, cu trupa Sekret care mi-a trimis proiectul piesei alese de noi pentru a fi refacuta, etc.

Toata ziua am avut emotii pentru momentul M, ora 17, cand eram programat sa-mi scoata maseaua de minte (de unde si numele momentului :-) ). Extractia a durat 30 de secunde, dar in total, cu totul am stat pe scaun 5 minute! Urata experienta… Ametit si speriat am plecat acasa unde m-am culcat pentru a mai scapa de durere! Seara m-am uitat la meci in paralel cu un film pe HBO, frate-miu cerea meci, eu “furam” din cand in cand pe film.

Desi nu puteam sa vorbesc prea bine datorita extractiei, am fost la petrecerea de miercuri seara, nu puteam lipsi! Unde a fost surprinzator de frumos, chiar daca eram cu maxilarele inclestate si vorbeam printre dinti!

“Maria” – Scooter

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records[/tags].