Marti>>>Telefoane

Marti a fost o zi plina care s-a terminat brusc si dureros. Cu meciul Steaua-Real Madrid. Nu sunt suparat, doar ca portarul Carlos putea sa apere 2 din 4… Una e 1-2 si alta e 1-4!

La ora 12 am fost la dentist, Nicoleta (dentista) mi-a promis ca mai am nevoie de maxim 6 sedinte :-( WTF? Incep sa ma satur… Apoi am fost la studio unde am predat master-ul la prima piesa Anca Florescu, piesa compusa de Silviu, avand textul compus de ea.

Dupa am plecat la Laurentiu, regizorul nostru, unde am facut o sedinta de redactie, hotarand impreuna care este plusul de valoare pe care-l vom oferi trupei de duminica asta, Sekret. Acest proiect l-am descoperit pe www.e-OK.ro care incepe sa se dezvolte frumos si sa creeze o comunitate a artistilor, asa cum am gandit-o de la inceput! Mai mult, este o resursa valoroasa de informatie pentru compozitori si artisti prin prisma articolelor scrise de unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala (Laurentiu Duta – 3SudEst, Adrian Despot – Vita de Vie, Optick, DJ Swamp – BUG Mafia, Alexandru Macavei – Radio21).

Ce bine e!

Revenind la emisiune, incercam sa dam un “added value” in fiecare editie, gasind din timp punctele slabe ale trupei descoperite de noi si ajutand proiectul muzical prin implicarea unor specialisti din domeniu: am refacut piesa Fair Play, am compus o piesa noua pentru o trupa de dansatori-ce-vor-sa-cante, am schimbat imaginea Anyei cu ajutorul unui stilist de top. Duminica asta trupa Sekret (asculta muzica lor pe site-ul www.e-OK.ro) ne-a rugat sa-i ajutam pe partea de show, de prezenta scenica, de vizual. Urmariti “Ce bine e!” duminica de la ora 13, pe TVR2, sa vedeti cum aducem un plus de valoare muzicii romanesti!

Pe scurt, in emisiunea noastra suntem mai mult decat niste observatori sau critici, suntem oameni care construiesc.

Dupa sedinta de redactie, in continuare pe telefoane (cred ca am vorbit peste 2 ore pe zi, ultimele 3 zile), am fost la Gossip sa discut cu seful de acolo o posibilia colaborare. La club era balul liceului Tonitza si m-am intalnit si cu Giovanni Francesco, director de programe MTV Romania.

Seara eram acasa alaturi de alti 12 prieteni, urmarind meciul Stelei.

Later edit: Merg la Zilele BIZ. Nu la toate, o sa vad cand am timp. Dar merg!!
“Make You Love Me” – Anca Florescu

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records, e-OK[/tags].