Sambata>>>Succes

Sambata am dormit mult si mi-am pastrat timp pentru mine, pentru casa, pentru cumparaturi. Dupa-amiaza am fost la Plaza sa iau hainele pentru emisiunea de maine, si am descoperit inca o data ce nebunie e traficul din Bucuresti, la orice ora, in orice zi a saptamanii, in aproape orice colt al orasului! E o porcarie… Hai sa mai muncim un pic si sa fugim :-(

Maine in emisiune vom discuta despre contracte, pentru ca am vorbit destul de mult despre ce sa faca o trupa ca sa poata iesi din underground, e timpul sa intram in amanunte! Iar contractele sunt o parte fooooarteee importanta din industria muzicala, fara exceptie toti artistii au avut probleme cu cate un contract, in viata lor! Vor fi prezenti Fly Project (trupa din Brasov care a spart topurile anul trecut), Symbol (trupa de doi baieti din Brasov si Alba Iulia), Irina Marinescu (stilist), Dinu Turcanu (jurist VP Law), Radu Clondescu (manager EMI Publishing Romania).

Fly Project - Gardianul

In seara asta am cantat in Poiana Brasov. Mitzah a fost, poate mai mult decat de obicei, foarte inspirat in ce a vorbit iar noi eram relaxati si cu pofta. Rezultat? Publicul a fost bucuros, a cantat cu noi toate piesele, gazdele au fost impresionate de concert. Succes.

“Raisa” – Fly Project

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Brasov[/tags].