Duminica>>>Emisiunea “Ce bine e!” – 5

Emisiunea de duminica asta s-a transmis de la Casa de Cultura Preoteasa, o noua locatie pentru “Ce bine e!”. Daca a fost mai bine sau mai rau, asta doar telespectatorii pot decide!

Cu bucurie observ ca emisiunile, pe masura ce trece timpul, devin din ce in ce mai bune, noi devenim mai aplicati, mai obiectivi, mai pe subiect, invitatii devin mai implicati, lumea incearca sa ajute!

Trupa descoperita de noi pe e-OK.ro a fost Symbol, doi baieti, unul din Brasov iar celalalt din Alba Iulia, o trupa dance la inceput. Trupa “vedeta” a fost Fly Project din Brasov, una dintre putinele proiecte de succes aparute in ultimii 2 ani! In echipa de profesionisti am avut invitati pe Irina Marinescu (designer), Dinu Turcanu (avocat specializat pe drepturi de autor), Radu Clondescu (manager EMI Music Publishing Romania).

Plusurile de valoare pe care noi le-am oferit gratuit trupei la inceput de drum au fost: o noua imagine cu ajutorul Irinei Marinescu, coregrafie pe piesa lor, consiliere juridica din partea avocatului.

Am avut si un telefon in direct special pentru avocat.

A fost bine. Voi ce ziceti? Emisiunea inregistrata o gasim pe site-ul www.tvr.ro

“Rock the party” – Symbol

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Fly Project, Symbol, TVR2[/tags].