Marti>>>VH2 si Ovidiu Lipan Tandarica

Ziua asta a fost lunga, dar m-am obisnuit. M-am trezit cu panica ca nu avem nici un invitat confirmat pentru emisiunea de duminica asta, si era deja marti! Pana la urma am hotarat sa vorbim despre muzica POP romaneasca, trecut si viitor, avandu-i invitati si pe VH2. Cine poate sa ne spuna despre muzica buna mai bine decat Cotabita, Pocorshi si Tuta? Presimt o emisiune plina!

Cotabita - vh2.ro

Apoi am fost la banca sa-mi innoiesc cardul pentru ca cei de afara nu accepta plati cu un card a carui valabilitate se incheie in luna curenta! Iar banca noastra cea de toate zilele mi-a spus ca doar dupa data de 20 ale lunii vin noile carduri! Deci exista un hiatus de 20 de zile intre birocratia noastra si frica lor de evaziune… Super :-(

La studio am continuat cu telefoanele pentru invitati. Dupa ora 16 a venit si Silviu, intre timp George inregistra cu niste copiii in studioul mare… Paranteza: de cand cu succesul Cleopatrei Stratan, toate mamele vor ca odraslele lor sa cante la TV! Nu era de ajuns ca toate adolescentele vor sa apara la televizor, acum media de varsta a scazut brusc…

Putin inainte de ora 18 a venit Tataee (BUG Mafia) sa reglam aspecte tehnice vis-a-vis de colaborarea noastra la www.e-OK.ro, moment in care am stat putin de vorba, dezamagiti amandoi. Si am hotarat ca trebuie sa ne adunam iar, noi cei din ARTIS, sa mai punem tara la cale!

Dupa ora 18 George a inregistrat cu Mitzah pentru proiectul special Hi-Q, Silviu era dincolo la Adi, Staru statea pe net, ofticat ca nu a prins si el jumatate de ora de studio liber sa inregistreze podcast-ul pentru e-OK.ro !

La ora 21, cand terminasem treaba cu Mitzah, a venit Stelian, un tip care a terminat Conservatorul si in Romania, si in Franta, specializat in psiho-acustica (ce-i asta?)! Stelian vrea sa lucreze la MOF Records si suntem la a doua intalnire de tatonare. Intre timp la studio a venit si Ovidiu Lipan Tandarica, un alt mare artist care a inregistrat mereu cu colegul meu George.

In paralel in studioul mic Silviu procesa voci Hi-Q, iar Adi in studio la el mixa TNT.

Ce viata frumoasa, ce vis al tobosarului!

“Visul tobosarului” – Ovidiu Lipan Tandarica (clip)
[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records, VH2, Ovidiu Lipan Tandarica[/tags].