Sambata>>>Fornea are dreptate…

… de cele mai multe ori!

Astazi am fost la Plaza sa iau hainele pentru emisiunea de maine, apoi am fost sa-mi cumpar si eu alte articole de imbracaminte (cum suna!!), mi-am spalat SAAB-ul. La ora 16 am luat pranzul la restaurantul Newton care a devenit biroul si locul de intalnire al nostru, avem si hot spot acolo, e bine! Pranzul a fost interesant datorita planurilor lui Radu Fornea (K1) care este mereu un vulcan de neoprit cand e vorba de viitor!

De data asta Radu nu a fost prea energic, se vedea ca este afectat de moartea bunicului lui, Dumnezeu sa-l odihneasca!

Am povestit despre KISS TV, post care si-a propus un playlist de doar 20% muzica romaneasca si un format de hit-uri, de evergreen-uri. Noi suntem ingrijorati de imputinarea canalelor prin care putem promova artistii si produsele proprii, dar Radu nu era prea suparat! Casa lui de productie si trupele etno pe care le are se bazeaza mai mult pe canale non-main-stream. Adica nu cele 4 posturi de radio nationale si cele 4 televiziuni de muzica cunoscute, ci sutele de radiouri locale si televiziunile cu format specific etno.

Am vorbit despre ARTIS, i-am spus ca am de gand sa fac o noua intalnire saptamana viitoare cand Laurentiu Duta (3 Sud Est) vine in Bucuresti. I-am dat vestea cea mare ca Vlad (Tataee – BUG Mafia) a fost de acord sa ni se alature in aceasta asociatie a elitei muzicii tinere romanesti.

Am vorbit despre Phoenix si cei 45 de ani de viata pe care ii implineste legenda, anul viitor! Despre inceputuri si viitor, despre brand si promovare.

Rennkuckuk.de

Mi-a povestit de planurile lui pentru net dar si pentru off-line, iar daca jumatate din ele au succes anul care vine, Radu va fi mare! Ideile sunt excelente si se bazeaza pe niste domenii pe care el le poate stapani (etno-dance, etno, concerte simfonice, turneu musical in Europa), dar eu sunt destul de circumspect avand in vedere situatia actuala. Abia astept ca el sa-mi demonstreze contrariu!

M-a laudat si ne-a criticat pentru e-OK.ro si emisiunea TV, observatiile lui sunt bine venite. Criticile le-am recunoscut, a intuit bine. Pe partea de e-OK.ro vrem sa ne unim resursele pentru o sectiune noua, la care si eu si el ne gandeam in paralel, si iata ca a fost “gand la gand cu bucurie”! I-am spus care sunt planurile mele cu e-OK.ro pe termen lung si am recunoscut ca site-ul este de nisa, astfel incat nu ma astept la sute de mii de vizitatori pe zi! Totusi, cineva trebuie sa faca ceva si pe on-line vis-a-vis de asta!

Mai erau multe de zis, multe de facut, dar timpul e prea scurt uneori…

“Invocatie” – Phoenix

[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-OK, K1, Phoenix, KISS TV[/tags].