Vineri>>>Drum lung

Drumul de la Cluj la Bucuresti, via Targu Mures-Sighisoara-Brasov a durat 9 ore in total. Dar ne-am oprit la un restaurant preferat in Targu Mures sa mancam de pranz, apoi la Sighisoara la parintii Nicoletei. Carosabilul era ud iar conditiile erau grele, cu ceata si temperaturi aproape de zero grade, iar in Padurea Bogatii un Logan in fata noastra a intrat cu viteza mare intr-o curba si a derapat. Omul era putin speriat, dar nu a patit nimic, in schimb radioatorul era spart si toata masca fata era distrusa. Atentie la sosele, prieteni!

In masina am discutat iar cate in luna si in stele, cu accent pe iubire si viata, pe cultura si familie. Apoi, pe partea de drum de la Brasov la Bucuresti am avut o lunga si revelatoare discutie contradictorie (in mare parte) cu Mitzah. Atat de aprinsi eram de subiect ca Staru, care era in spate, nu avut ocazia sa spuna nimic…:-) Dar macar ne-am pus la punct niste pozitii. Comunicarea este cheia succesului unei relatii, fie ca este una profesionala, de prietenie sau intima!

Am ajuns la 9 seara acasa si m-am bucurat atat de tare ca era curat si liniste! Am pus rufe la spalat, am mancat cate ceva, am citit si raspuns la mail-uri. Apoi am fost cu Staru, Mitzah, Bobby (Voltaj) si alti prieteni in club Gossip.

Ce scurta poate fi o zi atat de lunga!

“World (Hold on)” – Bob Sinclair

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].