Miercuri>>>Despre Borat

Sambata trecuta am fost la “Borat”, in aceeasi zi cu (am impresia) toti bloggerii… Orlando, Radu Ionescu, Cristian Mezei zic de el. Stai sa zic si eu!

Eu m-am dus dintr-un motiv destul de ciudat: Staru a mers la blind-date alegand acest film si fata a fugit! LOL! Staru are o viata precum podcast-urile lui: umoristice, bolnave, incredibile, de poveste!

Si apoi a povestit gastii cateva faze din Borat care l-au impresionat. Sincer, dupa ce am vazut filmul mi s-au parut mai misto comentariile lui decat fazele in sine, dar poate sunt eu prea subiectiv… Asa ca mi-am zis: “Daca si fata pe care am ales-o fuge, e clar!”. Nu a fugit, surprinzator!

Filmul nu e exagerat, omul a ales cele mai cunoscute probleme/prejudecati/tare ale societatii americane si a facut cate un moment din fiecare. Toate legate de o pseudo-poveste legata de un documentar si pasiunea lui pentru Pamela Anderson. Cine s-a scandalizat, nu a inteles ironia si satira! Poti fi cel mult intristat de faptul ca a ales un sat din Romania pentru a arata un loc imaginar aflat la capatul lumii, in saracie si mizerie!

Apropo, sunt momente mult mai scandaloase si mai grotesti in fiecare episod din “South Park”, daca aveti curaj, umor extrem si ura pe americani, urmariti serialul asta!
In afara de faza cu bataia celor doi si umorul grotesc iesit din asta, mi-a placut momentul in care Borat, prins de politisti in fata Mall-ului, striga catre Pamela Anderson: “I don’t love you anymore!!! … Nooot!!” (trebuie sa vezi filmul ca sa intelegi)

Ati vazut “Borat”? Ati ras? Are umor? E exagerat? E penibil? Cum e?

PS: Uite un material cu mai multe momente Borat! Oamenii vorbesc in romaneste si genericul e o manea, desigur…

“A Better Man” – Robbie Williams

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Borat, Kazakhstan[/tags].