Miercuri>>>Ce mai zic ziarele

Evenimentul Zilei confirma astazi ce va anuntam acum 3 zile: Tavi Colen a plecat din Talisman, trupa continua cu Alin Oprea ca vocal.

Citesc in revista Star ca Andreea Banica (Blondy) “acapareaza casa de discuri Cat Music”! Aaa… si Hi-Q e la Cat Music, si TNT tot acolo, sa ma ingrijorez? Sigur ca nu!! Articolul este atat de bine scris incat suspectez ca e comandat de cineva care a vrut sa loveasca in Andreea. Nici un jurnalist de monden nu face un articol atat de bine structurat si documentat, din pacate…

“Libertatea” zice ca Oana, bebelusa blonda, isi deschide scoala de dans pe str. Nerva Traian! Wow! Suntem vecini, o sa am motive sa fac sport in fiecare zi… Oana a mai predat ore de dans la “Scoala noastra” care avea sediu vis-a-vis de studioul MOF Records, in centru. Eu ii tin pumnii, Oana e o fata foarte pasionata de dans si sunt sigur ca va avea succes! Mai ales ca a cooptat-o si pe Delia.

In Topul Romanesc 100 avem un nou Number One: Reamonn “Tonight”. Dulcea piesa pop-rock cantata de surprinzator-de-uratzelul solist pe care l-am vazut cu totii in clip, a detronat “Ghita” Cleopatra Stratan. Riiiighhht…

Dana “Ambramburica” Rogoz din “La Bloc” s-a trezit in mijlocul unui scandal, presupuse fotografii nud cu ea gasindu-se pe un site. Lumea se intreaba daca este ea, daca nu e ea cine vrea sa profite din asta. Eu cred ca nu este ea si ca e o campanie lansata de site-ul respectiv, reactia imediata a cititorului fiind sa “vada cu ochii lui” si sa intre pe site. D-aia nu va spun ce site este :-)

“Tonight” – Reamonn

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Talisman, Cronica Carcotasilor, Dana Rogoz[/tags]

.