Luni>>>Stiri care ma intereseaza poate doar pe mine

Cartea “The Long Tail” a lui Chris Anderson a fost numita de Amazon.com “Cea Mai Buna Carte de Business a Anului”. Am aflat de pe blog-ul dedicat cartii/conceptului la adresa www.longtail.com! “Naked Coversations” este pe locul 6.

Christofer Willits ofera pe net track-urile de la noul lui single “Colors Shifting” oricarui compozitor/orchestrator care doreste sa creeze un remix. Cel mai bun remix va aparea pe o compilatie XLR8R CD. Piesa originala o puteti asculta pe pagina artistului de MySpace iar remix-urile trebuie licentiate Creative Commons. Viitorul muzicii este aici, prieteni!

Apropo de Creative Commons (cc) ca alternativa flexibila si moderna la “All Rights Reserved (c)”, incepeti cu manifestul fondatorilor acestui sistem adoptat deja de Flikr, Wikimedia Commons, Public Library of Science. Mai pe scurt gasiti informatii pe pagina Wikipedia.

Am gasit pe net si Amaznode, un mod interesant de a cauta carti interesante de citit, in functie de o carte care ti-a placut! Incearca! (via Achilel)

“Rock The Party” – Bob Sinclair

[tags]Hi-Q, Music, Romania, blogs, weblogs, books[/tags]

.