Miercuri>>>De ce imi place “I Will Survive” Gloria Gaynor

Majoritatea pieselor noastre preferate sunt balade rock, piese lente si triste. Dar sunt altele care creaza in noi dorinta de a sari in sus, de a canta, de a tipa, de a iesi din casa, de a face lucruri nebunesti! Vreau sa fie clar, era disco nu-mi place deloc, mi s-a parut “subtire” si usor penibila ca imagine! Dar “I Will Survive” este altceva!

Am descoperit piesa cand l-am cunoscut pe Staru, prin 2000, in studioul lui Bobby Stoica (Voltaj). Ei sunt prieteni din copilarie, locuiesc in acelasi cartier, au mers la aceeasi scoala, iar Staru era mai mereu in studio, acolo unde eram si eu, lucrand la primele hit-uri nationale Hi-Q.

Usor-usor, imnul “I Will Survive” a devenit imnul nostru si o piesa nelipsita de la petrecerile noastre cu prietenii! In turneul “Hi-Q Piaggio!” din anul 2002 cand am strabatut toata tara cu concerte si scootere, piesa asta era imnul nostru. Imi amintesc chiar ca la Sibiu baietii au inchis discoteca dimineta cantand o versiune proprie a acesti melodii!

In anul 2003, cel mai greu an al vietii mele, cand tot ce am construit prin munca si pasiune a parut ca se prabuseste fara drept de apel, imnul “I Will Survive” a capatat si un alt inteles decat cel de “party all night long”, si anume “orice ar fi noi vom supravietui”… Fraza pe care o spun mereu la “Petrecerile de miercuri seara” din Twice. Cover-ul nostru “La la la (I Will Survive)” a aparut prima data pe single-ul “Dor de tine, dor de noi”, in 2003.

Tu ce piesa asculti cand simti ca esti lovit si vrei sa te ridici?

“I Will Survive” – Gloria Gaynor

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Gloria Gaynor[/tags].