Miercuri>>>ARTIS si muzica romaneasca

Astazi am fost la cumparaturi pentru excursia la schi din ianuarie. Avem nevoie de costume de schi, clapari, manusi noi, Dragos avea nevoie de caciula noua, Horia de pantaloni. Am cautat, ne-am speriat de preturi, am cautat in continuare si am gasit cate ceva… Mai insistam, stiu sigur ca vom gasi lucruri si mai frumoase! Sau poate le luam din drum din Ungaria de la outlet-uri, la super-preturi!

Apoi i-am dat datoria inapoi lui Staru care avea nevoie de bani pentru pregatirea pentru Thailanda. Pe el si pe Dragos i-am lasat acasa si am fost cu Horia la magazinul de portbagaje auto! Acolo…. nebunie!! Inghesuiala, toata lumea vrea cate ceva, oamenii erau super ocupati, fiind cam singurii din Bucuresti pe nisa asta! Am cumparat bare de portbagaj negre si le-am instalat, iar saptamana viitoare iau un portbagaj negru lucios, lungime 220 cm, foarte dragut! Abia astept sa vad cum o sa arate SAAB-ul meu dotat cu portbagaj exterior!

Pe la ora 17,30 am ajuns la studio unde, bucurie!!, Nico inregistra cu George la ultimele piese pentru albumul special Hi-Q din primavara! Eram foarte fericit sa o vad din nou in studio pentru ca ieri a fost prea obosita sa inregistreze ceva, si intrasem in panica! Mai ales ca de maine avem concerte pana duminica, deci…

Seara m-am intalnit cu Vlad (Tataee – BUG Mafia) si am pus lumea la cale, am povestit despre industria muzicala si artistii din Romania. Ne-am raspuns de ce lumea are o parere proasta despre show-biz-ul romanesc: pe scurt, pentru ca meritam!:-(

Cleopatra Stratan

Si o alta stire: Pavel Stratan nu mai cere 1000 de euro / piesa pentru ca fiica lui Cleopatra Stratan sa iasa pe scena! Cere 10000 de euro / piesa! Super! Aaa… chiar nu stiu ce sa comentez, daca sa o laud, sa fiu sarcastic, invidios sau entuziasmat. Ma mai gandesc cateva zile la asta, si va spun la ce concluzie am ajuns. (via Gardianul)

“Ghita” – Cleopatra Stratan

[tags]Hi-Q, Music, Romania, ARTIS, Cleopatra Stratan[/tags].