Miercuri>>>De ce imi place “Can’t Nobody Hold Me Down” Puff Daddy

Piesa asta ma duce cu gandul la vremurile de inceput ale trupei Hi-Q, eram in liceu in clasa a 11-a, eram rapper si credeam ca facem rap. De fapt, muzica pe care o faceam noi si care era muuult mai comerciala si mai “deschisa” decat restul hip-hop-ului brasovean, era dance, dar genul nu se lansase inca in Romania asa ca nu stia nimeni (nici chiar noi) in ce stil sa ne incadreze!

In perioada aceea ieseam mult in parc-ul din centrul Brasovului, ne stia toata lumea, eram “mondeni”, mergeam in discoteca, la petrecerile facute de colegii nostri din “Saguna”, “Unirea” sau din “Mesota” si “Info”. Ascultam 2Pac si Dre, si ONYX (Mitzah) si Puff Daddy (eu). Eram West-Coast mai mult, cum sigur ti-ai dat seama :-)

Eram rebeli! Eram contra-sistemului! Eram tineri si nebuni! Iar textul acestui single se potrivea atitudinii noastre contestatare si entuziasmate… Daddy zice in text ca “peste 3 ani vom fi tot in top”, “nimeni nu ne mai poate opri acum”, si asta simteam si noi, si iata ca atat ei (Daddy si Mase) cat si noi (Florinel si Mitzah) am avut dreptate!

Ce vremuri frumoase? Eram la inceput, eram in liceu, invatam bine, traiam bine, aveam vise mari, aveam dreptate, aveam frica dar asta nu facea decat sa ne dea combustibil sa incercam iar, si iar, si iar…

Ce faceai tu cand aveai 17 ani?

“Can’t Nobody Hold Me Down” – Puff Daddy

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Puff Daddy, Mase[/tags].