Best of 2006>>>Hi-Q

Incep seria de “Best of 2006” – cele mai tari chestii din anul care tocmai se termina.

Cea mai mare realizare Hi-Q: Albumul “Razna”
Sunt mandru de album, am lucrat peste 6 luni, am dat frau liber imaginatiei incercand sa “fortam” limitele sound-ului trupei noastre. Ca urmare, jumatate din piesele albumului nu sunt piese dance de petrecere, asa cum poate lumea s-ar astepta! Am experimentat putin, am fost mai sinceri cu noi, mai deschisi, mai liberi. Albumul a fost mult mai pop decat precedentul, aratand directia catre care ne indreptam. Up: “Ocean de lacrimi” (varianta bosa-nova). Down: “Nu mai cred in noi” – pentru ca nu am putut sa o includem pe album desi era geniala.

Cel mai de succes cantec: “Razna”
Surprinzator succesul acestui cantec compus aproape in exclusivitate de Silviu Paduraru, pe ultima suta de metri! Ne-am indragostit imediat de piesa si am stiut ca va rupe vara! Ceea ce s-a si intamplat! Citeste si povestea compunerii piesei “Razna”.

Cea mai buna melodie: “Ocean de lacrimi”
Prea pop, prea acustica, prea trista pentru a avea succes comercial. Desi era programat ca al 3-lea single, pana la urma am hotarat sa lansam “Buna dimineata”, o piesa mai apropiata de stilul Hi-Q si care a avut relativ succes pe internet. Dar “Ocean de lacrimi” a iesit atat de bine incat ne-a dat curajul sa abordam urmatorul album intr-o maniera similara!

Cel mai tare concert: Disco Tineretului Costinesti, lansarea noului single “Ce bine e!”
Am avut mari emotii ca nu va fi destula lume la acest concert pe care l-am prezentat ca lansarea noului single si am invitat presa, televiziunile, prietenii! Dar a fost super-tare si pentru mine a fost cel mai frumos moment pe scena din acest an! Eram fericit, se simte si din post-ul de atunci!

Cele mai bune versuri: “Eu am sa ma mut/ Undeva la Polul Sud/ Unde noaptea poti fi razna/ Cat vrei tu de mult”
Staru a fost genial inca o data! Atat de simplu si totusi atat de inspirat, in cateva cuvinte haioase Nico descrie o stare de veselie si pofta de viata. Si cu poanta cu noaptea de la Polul Sud care tine muuuuult de tot…

Plus: noul site www.hi-q.ro, noul manager+impresar, noul efect de voce pentru concerte, ideea albumului pentru celebrarea a 10 ani de Hi-Q, cei 10 ani de Hi-Q :-) , campania “Succes Money Back Guarantee”, campania “Hai cu noi sa salvam o viata”, Nico la “Om bogat, om sarac” (ProTV) si Mihai+Florin la “Ce bine e!” (TVR2).

Ce amintire placuta te leaga de Hi-Q sau muzica Hi-Q in 2006?

“Razna” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].