Best of 2006>>>MOF Records

M-am gandit un pic si iata cele mai bune …. orice… legate de studioul nostru.

Cel mai mare succes: “Viata mea” – Cristina Rus
La “categoria” asta a fost mare bataie intre “Razna” Hi-Q (care a mers cel mai bine in topurile de radio), “Strada mea” TNT (care, surprinzator, a avut si mai mare succes decat “Razna” in discoteci si cluburi) si “Viata mea” Cristina Rus. Am ales aceasta piesa pentru ca a reusit sa o duca pe Cristina Rus din conul de umbra in care se afla dupa plecarea din Blondy intr-o situatie mai mult decat onorabila! Piesa a prins foarte bine peste tot si i-a adus artistei zeci si zeci de concerte in toata tara! Multa lume nu stie ca este piesa produsa la noi la MOF Recors.

Cea mai buna piesa: “Spune-mi cine” – Anya
OK, sunt subiectiv! Stiu… De asemenea stiu ca lumea nu cunoaste melodia inca, dar va spun sincer ca este un cantec care ne place tuturor, suntem pur si simplu indragostiti de ea!

Cea mai mare realizare MOF: productiile audio pentru artistii debutanti din emisiunea “Ce bine e!” (TVR2)
Artistii care veneau la emisiunea noastra aveau asigurate pe langa sfaturile si observatiile celor mai importanti profesionisti din industria muzicala romaneasca, si de studio gratuit! Pachet complet!

Cea mai buna miscare administrativa: mutarea sediului
Din luna mai lucram in alt spatiu, mai mic dar mai bine folosit! Relaxarea care a venit o data cu mutarea sediului a fost foarte profitabila, iar lucrul la albumul Hi-Q din 2007 s-a facut in conditii mult mai profesioniste!

Omul anului la MOF Records: Silviu Paduraru
Silviu a confirmat investitia de timp si experienta a MOF Records din ultimii ani prin realizarea unor piese de top pentru artistii trecuti prin studioul nostru! Motiv pentru care a fost promovat in noiembrie, devenind Director Artistic MOF Records! Felicitari si la mai mare!

Am facut multe la studio anul acesta, pe masura ce imi amintesc revin cu amanunte! Dar, cel mai important, am trait experiente placute, ore pline de entuziasm, cand compuneam, orchestram, inregistram sau doar ascultam muzica si discutam. Frumos loc sa muncesti!

“Viata mea” – Cristina Rus

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records[/tags].