Duminica>>>La schi si la harpa

Ziua asta a fost geniala! Ne-am trezit la 9, am fost la micul dejun, la ora 10,15 eram in prima telecabina. Am urcat cu toate telecabinele si tele-schiurile posibile ca sa ajungem pana in varful primului munte (Zillertal Arena cuprinde 4 munti cu partii). Eram pusi pe fapte mari!

Cu cat urcam mai mult, intelegeam de ce nu se vad partiile din vale: erau foarte sus, foarte departe, pe partea cealalta a muntelui! Dar acolo… frumusete fara seaman! Sper sa cumpar cablu pentru laptop ca sa pot upload-a poze si filme din ultimele doua zile!… Asa o frumusete! Partii peste partii, zeci de tele-gondole, oameni politicosi si civilizati, partii impecabil intretinute, tot tacamul.

Am schiat vreo 4 ore, apoi am facut o pauza de masa de pranz la o cabana in munte, langa partii, unde am cerut 3 schnitzele vieneze (suntem in Austria, nu?). Cand au venit am izbucnit in ras, si cu noi toata terasa: fiecare schnitzel era cat doua palme de-ale mele, unul ne-ar fi saturat pe toti trei! Desi noi trei frati nu suntem chiar slabuti… :-)

Pe la 16 am plecat inapoi spre oras, pentru ca se facuse frig, aveam febra la picioare, eram obositi si batuti de vanturi. Iar la 16,30 se opresc toate cabinele acolo.

Dupa dus am fost sa vizitam zona de distractii a hotelului, cu piscina interioara si exterioara, cu jacuzzi exterior :-) sauna uscata si umeda, solar, tot felul de chestii. Le-am incercat pe toate!…

Eram rupti dupa distractia asta asa ca ne-am odihnit in camera, apoi am fost la cina. Seara italieneasca, frumooos! Dar cel mai frumos, un lucru pe care nu l-am vazut nicaieri pe unde am umblat, a fost recitalul de harpa oferit la cina de un austriac in varsta, foarte simpatic! Pian au in receptie, daca va intereseaza sa stiti :-) Dar harpa?!?

E prea frumos! Maine atacam cel de-al doilea munte!

Plecare la cina…

“So sexy” – Twista & R.Kelly

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].