Sambata>>>Am ajuns in Zillertal-Austria

Dimineata, dupa micul dejun in Viena, am pornit intins spre statiunea Zillertal din Austria, convinsi fiind ca vom prinde cateva ore de schi in ziua aceea, No way, drumul era mai lung decat am prevazut, si am prins pe autostrada doua ‘stau’ (blocaje) care ne-au intarziat destul de mult. Am ascultat la iPod aproape numai BUG Mafia tot drumul, mai vechi si mai noi, si am cantat in cor! Asta pentru ca Saab-ul meu are intrare speciala de iPod ,-)

Am ajuns la Zillertal pe la ora 15, am cautat hotelul si ne-am speriat ca la adresa trecuta de agentia de turism pe bilete era un… depozit… destul de abandonat si descurajant! Am insistat sa citim marcajele in austriaca (germana?) si am descoperit Hotelul ZapfenHof, patru stele! Am fost impresionati din prima de primirea calduroasa, deamenajarea intima si rustica a hotelului-cabana. Am lasat bagajele in apartament (de-lux, scrie aici, si noi subscriem) si am plecat sa vedem cum ajungem la partii! Cu harti in mana si cu multa hotarare am gasit imediat telecabina (gondola, dupa standardele noastre) pe care trebuie sa o iei ca sa ajungi la multele gondole, tele-schiuri si partii din munte. Nu eram foarte impresionati de munti pentru ca in jurul nostru (Zillertal este situat intr-o vale) era uscat, doar urme de zapada, si nu vedeam partiile de la distanta! Dar ne-am dumirit dupa ce am studiat hartile: zecile de partii sunt pe partea cealalta a muntelui.

Am mers la cina, fratii mei mai mici erau uimiti de calitatea servirii, a restaurantului, a receptiei, a mancarii, uimiti de tot… Camera e impecabila, foarte spatioasa, cu tot ce-ti doresti si tot ce nu-ti doresti. Un singur lucru ii lipseste: internetul wi-fi! Are net si la receptie si in camera, dar imi trebuie cablu sa leg laptop-ul! Acesta este si motivul pentru care nu am mai scris de doua zile!

Ne-am culcat, entuziasmati de ziua ce tocmai se terminase si nerabdatori sa mergem la schi.

“Un 2 si trei de 0” – BUG MAFIA

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].