Luni>>>5 secrete

E o leapsa pe blog-uri care nu m-a ocolit, oricat de mult mi-as fi dorit. Si am primit leapsa de la Nihasa si ByNetics, aproape simultan!…

Asadar, 5 lucruri pe care sigur nu le stiai!

1. Am concurat la Mister Boboc in clasa a 9-a la liceul “Andrei Saguna” din Brasov. La proba “speciala” am dansat pe “Give into me” Michael Jackson, cu dans, cu miscari, cu imbracaminte, tot tacamul. Nu am castigat, am fost scos din concurs pentru ca perechea mea a fugit de pe scena!

2. In clasa a 3-a mi-am rupt piciorul la schi, pe partia Bradul din Poiana Brasov, pentru ca ma uitam dupa telecabina iar claparii erau insuficienti inchisi. M-au dus la spital, era duminica si nu aveai voie sa mergi cu masina pentru ca daduse zapada, asa ca in tot Brasovul erau 5 taxiuri… Am stat 6 luni in pat, cu tija de metal in picior, Mitzah imi aducea lectiile, invatatoarea venea acasa la mine si ma asculta din materii.

3. Prima piesa Hi-Q s-a numit “Sfarsit de Septembrie” si este singura melodie compusa in totalitate de Mitzah! Aceasta piesa am refacut-o intr-o versiune acustica pentru albumul care marcheaza 10 ani de Hi-Q si pe care il vom lansa in 2007.

4. M-am imbatat doar de 3 ori in viata, poate si pentru beau alcool foarte rar si foarte putin. Prima data de bucurie ca Mitzah, prietenul meu cel mai bun, a luat Bac-ul. A doua oara pentru ca cea mai frumoasa fata din lume s-a impacat cu fostul ei prieten. A treia oara cand mi-am dat seama ca inca o iubesc pe fata pe care credeam ca o urasc.

5. Am inselat o singura data intr-o relatie, pe fata care merita cel mai putin. Apoi am fost inselat de alta fata, exact cand meritam mai putin. “What goes around, comes around”, nu-i asa?

Credeti ca puteam fi mai sincer decat atat?

Dau mai departe la: Alexandru Toma, Radu Fornea, Radu Ionescu, Mihai Ghiduc, Traian Basescu, Michael Jackson. Ultimii doi, doar daca au timp si daca isi doresc :-)

“Sfarsit de Septembrie” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].