Luni>>>Lucru la MOF Records

Astazi am ajuns la 10,30 la studio, aveam programat sa mixam si sa ne mai uitam peste piesele de pe albumul aniversar Hi-Q. Am luat piesele pe rand, George incepuse deja pregatitul canalelor si mixajul la 4 piese de saptamana trecuta asa incat treaba a mers repede la aceste 4 piese: “Poveste fara nume”, “Tu esti dragostea mea”, “Mai dulce”, “Te-am iubit, dar…” si “Un minut”. Am observat cateva lucruri pe care le-am schimbat la mix, dar in mare era bine. Totusi, la “Tu esti dragostea mea”, parca nu avem “jos”, adica 80-500 kHz. Am incercat o chitara electrica cu distors dar nu a mers… Asa ca ne-am hotarat sa tragem un pian sau un pian electric.

La “Mai dulce”, aceeasi problema, dar George a rezolvat-o re-inregistrand basul in alta rasturnare. L-am sunat pe Solo sa vina maine sa traga chitara rece pentru “Gasca mea” varianta rock’n’roll si sa-si spuna si el parerea despre “Tu esti dragostea mea”.

Pe la ora 14 am facut o pauza, eu m-am dus la dentist si la contabil, am mancat de pranz si m-am intors. La ora 17 am inceput sa inregistram voci, m-am bagat in “borcan” si am tras partile mele la “Un minut”, “Nu pot face nimic” si “Mai dulce”. La bridge-ul de la “Mai dulce” am incercat o noua interpretare si sunt chiar mandru de ce a iesit!

“Mai dulce” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Romania, Music, MOF Records[/tags].