Vineri>>>Lucru la MOF Records – Hi-Q si altii

Astazi am fost la dentist din nou iar la 3 eram la studio, unde George si Silviu puneau tara la cale. Silviu a mai inregistrat niste backing vocals la doua piese, apoi a lucrat la o piesa pop-rock pe care a inceput-o acum cateva zile! Suna foarte bine si a avut nevoie doar de cateva chitari electrice trase de Solo pe la ora 19 sa sune chiar genial! Frumoasa piesa… acum, cui o dam?

Discutia ne-a dus catre un cerc vicios: (1) compozitorii/studiourile cauta artisti de top pentru piesele lor, dar piesa asta este pentru un band cu solist. (2) Trupele in Romania isi compun singure si, sincer, nici nu prea merg bine prin topuri pentru ca nu prea au piese comerciale. (3) Ar avea nevoie de o piesa buna compusa de un compozitor bun, asa cum e Silviu Paduraru la MOF Records dar (4) Silviu nu o da pentru ca trupa nu e de top si ne-am intors la pasul (1). Nasol!

Muzicuta

Mai tarziu am facut niste documente pentru firma si le-am trimis avocatului pentru “bun de tipar”. La ora 18,30 au venit trei copii de la Conservator, o fata care ne place cum canta, colega ei pe care vroiam sa o auzim si un coleg care sa cante cu muzicuta pentru “Dor de tine, dor de noi” (Hi-Q). Tipul a venit fara muzicuta… :-( Oare ce s-a gandit? Ca-i dam noi muzicuta? Si daca s-a gandit asa, ar fi pus gura pe muzicuta altcuiva?… In fine, am reprogramat muzicuta pentru luni.

La un moment dat George a plecat acasa ca era prea multa galagie in firma ca sa mai mixeze ceva, Silviu mesterea la piesa lui pop-rock iar eu l-am luat pe Adi (Cristescu, Korekt) deoparte sa discutam. Cand ne punem de acord, va zic si voua :-)

Ce trupa pop-rock romaneasca iti place?

“Teenagers” – My Chemical Romance

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records[/tags].