Vineri>>>O-Zone si nebunia dansului Numa

O-Zone a avut un succes imens peste tot in Europa si Asia (mai putin America de Nord)! Imens, adica peste 7 milioane de unitati vandute din album si peste 25 de versiuni cover (preluari) in mai multe limbi! In acelasi an Justin Timberlake a vandut 9 milioane de unitati din albumul lui promovat agresiv, cu premii MTV, produs de Neptunes si Timbaland, cu 5 clipuri foarte scumpe, campania mondiala McDonald’s “I’m Lovin’ It” etc.

Piesa “Dragostea din tei” a fost compusa de Dan Balan, orchestrata de Bogdan Popoiag in studioul nostru, MOF Records.

MOF Records

A fost un fenomen iar acest fenomen pe net a avut un impact deosebit si datoriat lui Gary Brolsma, tipul simpatic care si-a pus pe YouTube un clip in care dansa deja celebrul “Numa Numa Song” (“Dragostea din tei”) intr-un stil super haios! Anul trecut in toamna, Gary revine cu un site propriu si un concurs de clipuri intitulat “New Numa”, cu premii in valoare de 45000 dolari!

Mai multe despre acest concurs mondial de clipuri gasiti la adresa lui: www.NewNuma.com, iar clipul original cu Gary interpretand “Numa Numa Song” il vedeti mai jos. Atentie: clipul a fost vizionat de peste 700 milioane de ori, fiind cel de-al doilea cel mai de succes clip viral de pe net, ever!

Dan Balan are album nou produs in Statele Unite, rock. Rock? Uite pagina lui de MySpace.

“Dragostea din tei” – O-Zone

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records, O-Zone, YouTube[/tags].