Luni>>>Lucru la MOF Records – Hi-Q si teatru

Astazi m-am trezit din nou la ora 9 ca la 10 sa fiu la studio. Dimineata e mult mai usor sa mixezi, ai urechile curate. Iar noi nu mai avem mult din albumul Hi-Q. Din pacate calculatorul din studio i-a facut lui George o gramada de probleme, dar sper ca maine dimineata o sa-l faca. Am procesat si curatat track-uri de congas si percutii, am modificat niste instrumente, am realizat o noua structura la “Poate” si la “Ocean de lacrimi”. Cand a venit Silviu la ora 12 George l-a luat la treaba pentru doua voci de backing la “Ocean de lacrimi”. Apoi la ora 16 a venit Horia de la Conservator pentru muzicuta la “Dor de tine, dor de noi”. Norocul nostru a fost ca piesa este in armonia clasica a muzicutei, ca altfel nu stiu cum o scoteam la capat…

Intre timp aparuse si Viki, claparul, cu care am negociat conditiile pentru repetitii, inregistrari si concert dupa care George a incarcat track-urile de pian aduse de el. Trebuie sa recunosc ca se simte diferenta intre clapele trase de noi ca ghid si pianul adus de Viki, inregistrat “pianistic”! E altceva!

Cat timp baietii incarcau si alegeau track-uri eu am terminat proiectul de prezentare a “Petrecerii de miercuri seara” din Twice pe care l-am trimis agentului nostru, Cristi. Am dat si cateva mail-uri, am primit cateva (unul de la Dragos Novac, referitor la RoBlogFest 2007, dar astept mai multe informatii). Mi-am dat intalnire si cu Andrei de la BookBlog (asa ii zice?), miercuri la Twice. Si cu Dan Fintescu seara la restaurantul chinezesc sa-i prezint proiectele noi din e-Ok.ro

Silviu a venit cu ideea sa dam cele doua piesa pop-rock compuse de el trupei Reamonn, mai ales ca nevasta lui e nascuta in Romania. Dar cum il gasim? I-am promis ca il ajut.

La ora 19 au venit doi baieti de la o trupa descoperita de mine pe net anul trecut. Am avut o discutie productiva, sper ca baietii au inteles ce i-am sfatuit si sper sa fie bine.

Tarziu in seara a venit si Horatiu care lucreaza la un proiect pentru facultatea de teatru, un mix de muzica, coregrafie, pictura, imagine. Artist, nu gluma!

Cum dau de Reamonn?

“Tonight” – Reamonn

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records, e-Ok[/tags].