Marti>>>Alergatura de azi

La 9 m-am trezit cu greu. La 10,30 eram la Trip Media sa-mi iau laptopul uitat ieri la sedinta e-Ok.ro… Apoi la MOF Records unde era extrem de frig, si unde nu am stat prea mult, m-am uitat peste bugetul noului proiect e-Ok.ro trimis de Dan, am scos niste prezentari la imprimanta. Am citit stirile si RSS-ul.

La ora 13 fix eram la SAAB unde aveam intalnire cu Marketing-ul lor. Le-a placut proiectul, au venit cu idei noi, eu am venit cu completari, suntem in faza finala. Va spun dupa ce bat palma cu ei!

La ora 14 am ajuns la sediul MTV pentru o discutie despre campania Hi-Q de anul acesta, cu tot ce cuprinde ea, Fan-Club-ul On-Line, albumul acustic, emisiuniile, spoturile audio si video, tot. Eram patru oameni care s-au inteles in 10 minute: Dorian Enache, Giovanni (director de programe MTV Romania), Adrian Anghel (presedinte MTV Romania) si eu. Au ascultat si cateva piese de pe album, s-au aratat impresionati dar deloc surprinsi de planurile noastre! Hm, ei stiu foarte bine cine suntem si ce putem face.

Apoi am mancat repede o ciorba cu Dorian pentru ca la ora 16 aveam intalnire cu echipa de productie pentru clipul “Buna dimineata”. Au fost cateva discutii cam aprinse dar pana la urma s-au aplanat! Sper sa se si rezolve mica problema ridicata de noi, altfel… ne suparam! Si noi ne suparam rar!

Dupa sedinta am mers la Andrei Filip (Kemper Romania), un tip de care am auzit multe lucruri bune si era momentul sa-l cunosc. Eu cred in destin, iar destinul a facut ca in momentul in care Silviu al meu de la MOF Records a facut doua piese pentru Reamonn, reprezentantul lui Reamonn in Romania sa vrea sa ma intalneasca. Fara sa stie ca sunt “pregatit”!
A fost un moment in care mi-a sarit tandara cand Andrei a inceput sa-mi explice definitia publisherului si a co-publishing-ului, etc, dupa care m-am enervat pe bune cand m-a intrebat daca am avut timp sa citesc cartile de care spuneam pe blog… Sigur ca le-am citit!! In fine, supararea mi-a trecut, pentru ca mi-a promis ca vorbeste cu Timbaland, compozitor pe care il reprezinta in Romania, pentru o piesa la Hi-Q… Care sa fie mai putin de 500 000 de dolari, daca se poate, please :-)

MOF Records

Seara am ajuns la MOF Records unde Silviu lucra la orchestratii. Apoi am tras cu el niste voci si am incercat un text pentru TNT.

Si gata, ca mi-a ajuns.

“Tonight” – Reamonn

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records[/tags].