Marti>>>Lucru la MOF Records – Hi-Q, TNT, Essenza, Reamonn

Ieri a fost o zi foarte lunga in care am lucrat pe mai multe fronturi. Silviu a tras chitari cu Solo pentru TNT (alta formula la o piesa inceputa mai de mult) si Reamonn. Intre timp eu am avut mai multa treaba prin oras.

La intoarcere am stat putin sa le arat textul la piesa noua Essenza, impreuna cu Bogdan Jianu, managerul trupei. Dar i-am lasat pe ei sa il mai “perieze” pentru ca la ora 18 aveam sedinta la e-Ok, cu Horia (fratele meu, administrator e-Ok.ro) si baietii de la Trip Media. Le-am povestit ce idei noi am mai avut in vacanta si cum stam cu implementarea lor, s-au bucurat, au venit cu adaugiri si modificari, am fixat niste termene.

Seara trebuia sa ma intalnesc cu Ginutza dar pana la urma era prea tarziu si am lasat-o pentru astazi.

George a avut treaba la el in studio zi-lumina, era la ora 11 cand am venit la studio, si lucra si la ora 22,30 cand am revenit la studio pentru o intalnire cu Adi (Korekt)… Mi-a promis ca astazi termina inca 2 piese de mixat pentru Hi-Q: “Dor de tine, dor de noi” si “Mai dulce”. Si ar trebui terminate pentru ca maine incepem mutarea studiourilor si… dar despre asta intr-un episod urmator :-)

“Mai dulce” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records, TNT, Essenza, Reamonn[/tags].