Marti>>>Carti de la Amazon.com

Suuuper! Mi-au ajuns cartile de la Amazon.com! Sunt atat de fericit! A durat o luna, pentru ca ei la sfarsitul lui decembrie nu lucreaza international, dar au ajuns! Un sac intreg de carti despre compozitie muzicala (“Berklee Music Theory Book 1”, “Composing Music: A New Approach” si “Counterpoint in Composition”) si internet/muzica (“Guerrilla Music Marketing Handbook”, “MySpace Music Marketing”).

Adi Cristescu (Korekt) ma intreba aseara de unde stiu eu atatea lucruri despre muzica si net. I-am raspuns simplu: citesc! Din cele 18 carti pe care le-am cumparat in ultimii doi ani de pe Barnes&Noble si Amazon.com, cele mai folositoare mi-au fost: “Music Publishing” – o carte groasa cu istoria, legile, practica americana si europeana (sunt diferite de la un punct in colo), exemple, tot ce trebuie sa stii despre publishing muzical; “The Music Business” – si mai groasa; “The Future of Music” – o carte-manifest, viitorul prevazut de autori in cartea scrisa in 2005 il traim chiar zilele acestea.

Counterpoint - Amazon com

Acum, sincer sa fiu, nu stiu daca dupa ce citesc toate cartile acestea voi fi un geniu, dar macar mai informat voi fi!

Later edit: daca nu am fost prea clar, clarific acum: am citit toate cartile citate mai sus. Andrei Filip nu a inteles din prima :-)

“Patience” – Guns’N’Roses

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Amazon[/tags].