Duminica>>> Gropile din Bucuresti

Staru are o vorba: “Traim intr-o tara haioasa!”. Cuvantul “haios” este desigur cu o conotatie ironica (pentru tara asta uneori) si auto-ironica (pentru noi ca stam in ea).

Aseara, dupa ce avusesem o discutie aprinsa in masina, pe drum spre Bucuresti, discutie despre autostrada/gropi/marcaje/calitatea serviciilor/OPC, eram tare porniti sa sunam la 9660 (Protectia Consumatorului) de fiecare data cand vom avea probleme cu servicii sau produse.

Dupa ce am ajuns in Bucuresti eu am trecut putin prin DownTown, Space si Gossip. Am stat fix 10 minute in fiecare locatie, asa ca intr-o ora plecam din Gossip. La capatul strazii Lanariei unii “pazeau” un Cielo pus ciudat. Am coborat geamul sa-i intreb ce se intampla si baietii erau distrusi ca masina era cu roata intr-un canal descoperit… Canal descoperit in mijlocul strazii… Ploaia cadea in continuu, apele din strada se involburau :-(

“Nu ai cumva un cablu sa ne scoti de aici?”, zice baiatul, dupa clasicele observatii galagioase din partea prietenilor lui, gen “Oooo, Haaai chiuuuu, sa traiesti!”.

“Ai sa razi, am!” imi amintesc eu ca aveam un cablu in portbagaj.

“Scoate-ne, frate, din groapa!”… Eu mirat: “Dar ce e?”. Baietii ma duc si imi arata grozavia!

Groapa

In 2 minute i-am tras de acolo. Baietii mi-au multumit, mi-au urat bafta in cariera, au promis ca vor asculta Hi-Q toata viata, si au plecat inapoi in Gossip fericiti! Eu am sunat la 112 sa anunt municipalitatea de problema.

In ce tara haioasa traim! Haios?…

“Happy Nation” – Ace of Base

[tags]Hi-Q, Romania, Music, Bucuresti[/tags].