Duminica>>> Noi profesionisti veniti in echipa e-Ok.ro

Incepand cu saptamana asta echipa de profesionisti din industria muzicala romaneasca prezenti pe www.e-Ok.ro s-a marit cu doua nume noi: Anca Lupes (manager, impresar, profesor, managing partner AcademiaDeShowBiz.ro) si Luminita Lupascu (Music business consultant, producator de evenimente, fondator Box Office, autor al cartii “Tot ce trebuie sa stii despre industria muzicala din Romania”).

Anca si Luminita sunt printre cei mai buni oameni din spatele succeselor a numeroase trupe si proiecte, si sunt foarte bucuros ca au onorat invitatia mea! Ele vor avea cate un articol saptamanal, in fiecare luni, despre industria muzicala, despre profesionalism, management, impresariere, PR, brand management, etc. Seria de articole a inceput deja si va rog sa cititi primele doua articole, cu siguranta o sa va placa!

Mic istoric:
Anca Lupes
Pe Anca Lupes am cunoscut-o in 2002 cand era director de marketing la Nova Music. MOF Records a semnat trupa TNT la Nova, iar Anca lucrase deja pentru doua proiecte muzicale de un succes imens de vanzari: AnimalX si Candy. Cele doua trupe au fost poate primele trupe concepute din start ca produs de succes, dupa explozia dance din 1999-2000.

Luminita Lupascu
In 1998, cand Hi-Q a semnat cu casa de discuri ROTON, Luminita Lupascu era PR&Promotion Manager acolo de cativa ani, ea fiind unul dintre pionierii industriei muzicale in Romania.

Site-ul www.e-Ok.ro isi propune sa promoveze muzica romaneasca.

Ce profesionist din muzica ai vrea sa vezi pe e-Ok.ro?

“Senzatii” – SISTEM

[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-Ok[/tags].