Miercuri>>> Anya, Nicu, TNT, Dorian, Nico, Hi-Q, Mihai, Twice

Uite cate substantive proprii in viata mea, astazi!

Ziua a inceput cu telefoane peste telefoane, fratilor!, lumea mai si doarme! In fine… Pe la 13:30 am ajuns la MOF unde Silviu se ocupa cu piesa numarul 3 a Anyei. In studio la George era si celebrul Nicu Covaci de la Phoenix, cu o trupa noua.

Nicu Covaci

La ora 15 a venit Vali Craciunescu (ex-Spitalul de Urgenta) sa inregistram cu el pentru piesa noua TNT. E prima data cand inregistrez cu el, mi-a placut, e simpatic! Cred ca single-ul TNT va fi gata maine sau poimaine, abia astept sa fie hit european si sa ma razbun pe cei care zic ca “stai sa vezi ca nu-i asa”…

Vali

La ora 16:25 am ajuns la sedinta Hi-Q cu Dorian, managerul trupei. Am intarziat 25 de minute, recunosc, jur ca nu mai fac! Dar Vali nu vroia sa plece si… Am discutat ce am discutat, am hotarat coperta, modul in care vom face lansarea albumului best-of, si alte chestii administrative. Dupa sedinta am fost cu Nico la masa, am povestit despre iubire si tinerete. Pe care, ambele, le-am pierdut ;-) La ora 19:00 eram la sala de repetitii unde am cantat frumos, am repetat de mai multe ori o piesa pe care abia ieri au invatat-o instrumentistii nostri. Frumos!

Eu si Mihai am ajuns la Twice la ora 21:15 dar nu am stat mult. Apoi m-am dus acasa unde fratiorii mei mai mici ma asteptau cu noutatile din vietile lor. Intr-o ora eram imbracat si gata pentru petrecere!

Pentru ca, daca e miercuri, e petrecerea de miercuri seara din Twice! Ceea ce va doresc si voua!

“I Will Survive” – Gloria Gaynor

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Twice, Phoenix, TNT, MOF Records[/tags].