Sambata>>> Mandinga 4 ani in Paradiso

Ieri am avut repetitii cu trupa de la 14:30, apoi am fost la baietii mei de la Trip Media sa reglam ultimele lucruri cu www.e-Ok.ro. Dupa sedinta de acolo eram atat de obosit incat m-am dus acasa sa ma culc… Saptamana asta a fost atat de plina, cu filmari, repetitii, studio si de toate, incat nu am avut timp sa dorm prea mult. Si toate acestea se aduna!

Seara am fost in Paradiso unde cei de la Mandinga ma invitasera la concertul lor de 4 ani. Auzisem de mai multi colegi de breasla lucruri frumoase despre concertele trupei, dar nu m-am nimerit niciodata sa-i vad live, asa ca m-am dus ca la pomul laudat. Si lucrurile, desi au inceput greu si cu intarziere, aveau sa fie exact asa cum mi s-au povestit: concert relaxat, piese frumoase, instrumentisti buni, voci potrivite cu genul latino. Piese originale dar si cover-uri cantate in spaniola (?) de solista cubaneza.

Mandinga

Am vazut si noul clip, in colaborare cu Alex “Cand sunt cu tine”, facut de aceeasi echipa cu care am lucrat si noi la “Buna dimineata”, Iulian Moga si Florin Botea. Apropo, Alex este peste tot primavara asta: singur, cu Connect-R, cu Delia si Matteo, cu Mandinga, probabil va fi pe single-ul solo de debut al lui Smiley.

Momentul de maxim al concertului Mandinga, din punctul meu de vedere, a fost duetul cu Horia Brenciu! Tipul este electrizant pe scena, debordeaza de energie si stapaneste publicul si muzica intr-un mod exceptional! V-am mai spus eu ca sunt un mare admirator al prestatiei lui scenice…

La Multi Ani Mandinga!

“Cand sunt cu tine” – Mandinga feat. Alex

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Bucuresti, Mandinga, Alex[/tags].