Luni>>> Programul de azi

Zi lunga. La ora 10,30 eram la Adunarea Generala a CREDIDAM (organizatia care se ocupa cu colectarea si repartizarea drepturilor conexe de autor). Am fost cenzor, asa ca a fost nevoie de mine pana la capat, asa ca am plecat abia dupa ora 14.

Pe la 14,30 eram la Evolution, la tuns. Marian m-a tuns si mi-a povestit. Eu l-am felicitat pentru noua lui angajata, foarte atenta cu mine.

In drum spre studio am lasat case-ul cu sculele pentru live la Sonerie, inginerul nostru de sunet. Intr-o ora a ajuns si DJ Star la el ca impreuna sa schimbe CD-ROM-ul cu care se incarca track-urile in mixer.

Eu eram deja la studio la ora 16,30 cand a venit Ionica sa vopseasca usa si sa monteze noua perdea. Intre timp eu eram pe telefoane cu Dorian Enache, managerul nostru, si cu oamenii de la casa de discuri. Plus invitatii la lansarea de miercuri.

La un moment dat a venit DJ Star cu mixer-ul reparat si a “construit” din nou case-ul pentru concert. Intre timp eu si Silviu mai povesteam, glumeam, faceam planuri. Dupa ora 20 au venit doi baieti de la Cluj, care fac parte dintr-o trupa cu un nume ne-fericit. Am ascultat piesele, am ales doua piese pe care le putem “salva” si am hotarat un program de lucru.

Dupa ora 21 am fugit acasa sa ma schimb si sa mananc. Horia, fratele meu mijlociu, era impresionat de rezultatele AdSense si ma sfatuia sa-l folosesc si la e-Ok.ro

Gina si Delia

La ora 22,00 eram la studioul lui Dan Fintescu unde eram si mai multi decat de obicei. Filmarea cu Gina Pistol a mers foarte repede si la final am ciocnit niste pahare de plastic cu sampanie. La Multi Ani, Ginuta!

Imediat dupa ora 12 noaptea ne-am asezat frumos pentru a-l asculta pe Staru cu doua noi episoade de stand-up comedy! Punctul culminant a fost momentul in care Staru i-a facut o “dedicatie” lui Teo (cafe Deko) care l-a critica pe blog-ul personal. Teo spunea chiar ca ceea ce face Staru nu este stand-up comedy… Am cazut de pe scaune de ras cand Staru i-a dat replica!

Maine va fi o zi si mai lunga. Noapte buna!

“Don’t Matter” – Akon

[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-Ok.ro, Staru, Gina Pistol[/tags].